Snapback caps combineren met de mode trends

0
3
blog placeholder

De trends zijn super vrouwelijke jurken en een mannelijk kledingstijl. De ‘school look’ dit houdt in geplooide rokken, witte blousejes met kraagjes. Ook punk en rock stijlen, maar dan wat geraffineerder dan vorig seizoen, is dit seizoen in.

Als het om kleuren en prints gaat zijn de volgende dingen erg in.

Zwart, zwart-wit combinaties, bloemprinten, camouflageprints, doorzichtige details, dierenprints zoals luipaard en koe en polka dots. En Schotse printen.

Hoe te combineren met snapbacks


Gelukkig bieden de trends voor 2013 en 2014 genoeg ruimte om met diverse snapback caps te spelen.
De trend is dat vrouwen zich deze herfst en winter wat mannelijkere stijl mogen hebben. Om hierin mee te gaan, kan je met een snapback stoerder en mannelijker overkomen.

Ook als jij voor de punk en rockstijl gaat, dan zijn er diverse caps te vinden. Er zijn bijvoorbeeld snapback caps met studs, en laat het ook niet toevallig zijn dat studs dit jaar een trend zijn alleen wat meer subtiel dan vorig seizoen.

Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook een Vans snapback dragen die past ook goed bij de rockstijl.
Als het om camouflage prints gaat zijn er ook diverse caps de vinden die mooi bij dat thema passen. Je hebt een Adidas camo snapback van de Chicago Bulls. Verder zijn er ook andere snapbacks te vinden met een camouflage print.

Om nog even bij de prints te blijven, dierenprints doen het ook goed bij de snapbacks. Er zijn snapbacks te koop met een luipaarden, zebra of koeienprint (ook eentje in combinatie met de Chicago Bulls).

En ja hoor, wil jij wat met de polka dots gaan doen? Wanhoop niet er ook aanbieders van snapbacks die jouw in die behoefte voorzien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here