Sexy Fluwelen Halsband Ketting Terug .

0
149
blog placeholder

Fluwelen halsband 

Het fluwelen halsbandje had een betoverend effect want vele mannen ogen richten hun blik op nek en hals om zo de schoonheid van de dame in kwestie te aanschouwen .De nek en halslijn zo wit als room kwam door de fluwelen halsband goed tot zijn recht het imponeren met de ketting  had effect op jonge ongetrouwde mannen .

Assepoester 

Ook is het fluwelen halsbandketting bekend uit het sprookje van Assepoester .Haar baljurk chique en extreem mooi zal nog meer opvallen door haar fluwelen halsband die zij draagt .In alle films en boeken staat zei galant in haar baljurk met haar waardevolle kleinnood om haar nek en aangezien het sprookje al heel oud is word duidelijk hoe lang en belangrijk deze mode trend was voor de vrouw .

Jaren 70 In de jaren 70 van de vorige eeuw werd het werd het fluwelen halsbandje een regelrechte hit . Hij werd door jong en oud gedragen de meiden maakten hem vaak zelf en er kwamen allerlei bedels en hangers aan te hangen.Er werd net zolang aan gewerkt tot het meisje tevreden was met het eindresultaat en zo ontstond er weer een nieuwe creatie .Bij oudere dames met een gerimpelde halslijn zag het fluwelen halsband ketting er prachtig uit de uitstraling is tijdens het dragen verbluffend mooi . Daarom werd in de jaren 70 het fluwelen halsband ketting uitgeroepen tot het meest sexy halsbandje ooit .

2014 

Nu anno 2014 zijn ze weer terug …..door mij handgemaakt mooier en opvallender dan ooit , het fluweel niet meer zo makkelijk te verkrijgen haal ik van verschillende plaatsen op het internet weg . bedels en hangers moeten apart en mooi zijn . Veertjes ,strikjes, kralen , alles komt er aan te pas om weer een nieuwe in elkaar te zetten en ze zijn super mooi…. kijk  maar eens hier 

 Zie hier de Shop                                                                                               Beauti61

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here