Seiko horloges: kwaliteit en stijl in een horloge

0
296
blog placeholder

Seiko ziet in dat je niet alleen met degelijke en eenvoudig uitziende horloges tegenwoordig marktleider kunt zijn. Daarom zijn er vernieuwende collecties (niet alleen gericht op ouderen), en brengen ze uurwerken op de markt die gebruik maken van de Solar en Kinetiche technologieën.

Seiko Solar en Kinetic uurwerken
Als je een horloge draagt komt er een moment dat je de batterij moet laten vervangen. Tenminste dit was altijd zo! Sinds de komst van nieuwe technologieën als Solar (zonne-energie) en de Kinetic (bewegings-energie) uurwerken is dat niet meer nodig. Seiko werkt al jaren aan nieuwe manieren om de uurwerken te voorzien van stroom. Zonne-energie en bewegingsenergie zijn daar uitermate geschikt voor. De technologie is nu zo ver dat de zonnecellen in een horloge passen. Daarnaast kan de opgewekte energie bewaard worden en als vervanging dienen van de batterij.

Tip: heb je een horloge die je voor langere tijd niet draagt. Trek dan de kroon van de horlogekast uit, zo verbruik je geen energie en gaan batterijen langer mee.
 
 
Collecties: Seiko horloges
De Seiko horloges zijn onder te verdelen in 7 verschillende collecties. Iedere collectie is uniek en heeft een eigen stijl. Naast de degelijke basiscollectie, is er voor de sportieve en trendy horlogeliefhebber keuze uit bijvoorbeeld de Sportura of Chronograaf modellen.
 
Seiko basis collectie
Deze collectie staat bekend om de degelijkheid en betrouwbaarheid. De horloges zijn herkenbaar en hebben geen overbodige functies.
 
Seiko Premier
Seiko premier horloges zijn modern en klassiek tegelijk. De collectie maakt gebruik van stijlvolle designs en hoogwaardige technologieën. Hierdoor ligt de prijs ook iets hoger dan bij de basiscollectie.
 
Seiko Solar
In de uurwerken van deze collectie zitten zonnecellen verwerkt. De opgewekte energie uit de cellen zorgt ervoor dat het uuwerk blijft lopen.
 
Seiko Kinetic
Zonder het te weten maak je veel bewegingen met een horloge. In deze uurwerken zit een zeer verfijnd systeem die deze bewegingen omzet in energie en het opslaat. Met deze manier van energie-opwekking is een batterij niet meer nodig.
 
Seiko Sportura
Voor de sportievelingen onder ons is er de Sportura serie. Horloges die het hoogste niveau op het gebied van kwaliteit en design. De uurwerken zijn allemaal uitgerust met chronograaf functie.
 
Seiko Velatura
Horloges uit de Velatura collectie behoren tot de Elite serie. Alle modellen zijn bestand tegen zeer intensief gebruik en bijzonder geschikt voor de watersport.
 
Seiko Chronograph
Met een chronograaf kun je een korte tijdmeting doen. Het is te vergelijken met een stopwatch. Seiko heeft een groot aantal horloges die uitgerust zijn met een chronograaf functie. Naast het feit dat een chronograaf erg handig kan zijn, geeft het ook een sportieve uitstraling aan het horloge.

Waarom een seiko horloge kopen?
De slogan van Seiko is: ‘Dedicated to perfection’. Seiko streeft naar perfectie en maakt daarom alleen kwaliteits uurwerken die vele jaren meegaan. Mocht er toch iets mankeren aan het horloge, dan heb je altijd nog een fabrieksgarantie van 2 jaar. In deze periode worden fabricagefouten en mankementen aan het uurwerk kosteloos gerepareerd.

De Seiko horloges zijn verkrijgbaar bij een groot aantal verkooppunten in Nederland. Ajuweliers is één van de betrouwbare online shops met een zeer grote collectie Seiko horloges.

Het merk dat in het verleden eigenlijk alleen eenvoudige en betrouwbare horloges maakte is met haar tijd mee gegaan. Met nieuwe tijdloze collecties die in de huidige modetrends passen en bovendien erg betaalbaar zijn. Wacht daarom niet langer en bekijk alle Seiko horloges

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here