Online winkelen in China

0
46
online shoppen

Steeds meer Nederlanders kopen hun producten rechtstreeks in China. Er zijn inmiddels tientallen betrouwbare Chinese webwinkels  die een leuk aanbod aan gadgets, kleding, elektronische apparaten, accessoires voor smartphones en tablets, cosmetica en speelgoed hebben. Bekijk eens de  lijst met betrouwbare Chinese webwinkels. De meeste Chinese webwinkels op deze lijst verzenden alle producten gratis naar Nederland.

De producten die deze Chinese webwinkels aanbieden doen vaak niet onder voor producten  die je in Nederland kunt kopen.  Er is één groot verschil, dat is de prijs. Bijna alle producten worden tegenwoordig in China gemaakt. Omdat de arbeidskosten in China erg laag zijn is het voor bedrijven gunstig op producten rechtstreeks in China te produceren. Als Nederlander kun je tegenwoordig met behulp van de bovengenoemde website de producten die in China geproduceerd worden direct uit China laten verzenden.

Is winkelen in China moeilijk?

Online winkelen in China is te vergelijken met het bestellen van een product in Nederland. Sommige Chinese webwinkels zijn zelfs naar het Nederlands vertaald, maar de meeste Chinese webwinkels zijn alleen in het Engels beschikbaar. Je kunt gewoon een product aan je winkelmandje toevoegen en betalen, lees hieronder meer over betalen in China. Mocht er iets mis zijn met een product, dan zullen de meeste Chinese webwinkels je geld terugstorten of geheel gratis een nieuw product sturen. De gouden regel in China is nog altijd: de klant is koning.

Is winkelen in China wel veilig?

Winkelen in China is erg veilig. Alle Chinese webwinkels die je in de lijst uit de link hierboven kunt vinden accepteren PayPal. PayPal is een erg veilig betaalmethode met erg veel voordelen voor de koper en de verkoper. Mocht een product dat je hebt besteld in China niet aankomen, dan kun je gemakkelijk een claim bij PayPal indienen.

Bekijk meer informatie over bestellen in China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here