Online bloemen versturen via een bloemisterij.

0
18
blog placeholder

Maar wat nu als de ontvanger van de bloemen buiten de stad, of zelfs in het buitenland woont?

Dan wordt het een stuk moeilijker om bloemen te versturen. Je weet immers niet of de bloemisterij die je uitzoekt ook een goede kwaliteit bloemen levert en hoe het desbetreffende boeket er uit ziet. En je wil niet voor schut staan bij de ontvanger door bloemen te geven die slechts 3 dagen in een vaas staan of door een boeket te geven wat helemaal niet zijn / haar smaak is.

Hoe ging dat vroeger?

Voordat internet er was had je de mogelijkheid om bloemen via Fleurop of via Euroflorist te bestellen. Doordat zij samenwerken met een netwerk van lokale bloemisterijen kunnen zij zowel in binnen als in buitenland de bloemen voor u afleveren. De kwaliteit wordt door dit soort bedrijven wel gewaarborgd door bijvoorbeeld een 7 dagen vaasgarantie of op een soortgelijke andere manier maar nog steeds had u toen geen idee wat er nu echt werd afgeleverd.

Met de tijd meegegaan

Gelukkig zijn de eerdergenoemde bedrijven met de tijd meegegaan en kunt u nu ook online via het netwerk van Fleurop of Euroflorist uw bloemen versturen. U kunt online een boeket bloemen (of iets anders) uitzoeken en de bloemisterij die het dichtst in de buurt zit levert het boeket dan voor u af. Betalen kunt u ook online; of via een creditcard of zeer vertrouwd via uw eigen bank met Ideal. U vind het assortiment van beide leveranciers gezamenlijk op één website, namelijk ; Bloemisterij.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here