Nieuwste collectie Gaastra Zomerjassen 2014 online vergelijken en kopen

0
27
blog placeholder

Waarom kiezen voor Gaastra zomerjassen

Gaastra jassen staan bekend om haar stijlvolle design en functionaliteit. Het stijlvolle kenmerkt zich door haar optimale pasvorm en haar spectaculaire ontwerp beïnvloed door de zeilsport in combinatie met kleurkeuze. Er wordt veel gebruik gemaakt van golvende vormen en de kleuren van de moedernatuur. Functionaliteit stroomt door het bloed van Gaastra. Met vele jaren ervaring in het fabriceren en verwerken van pure kwaliteitsstoffen in combinatie met slimme oplossingen op het gebied van sluitingen en opbergcapaciteit.

Gaastra zomercollectie Gaastra jassen in 3 schitterende mode-lijnen
Het overtreffen van jezelf is vaak het moeilijkst wat er is. Gaastra wilde zichzelf ook dit jaar overtreffen. En ik moet u vertellen, het is ze erg goed gelukt. Dit jaar komen ze met 3 fantastische fashion-lines. De Les Régates de Saint Barth collectie, British Virgin Islands collectie en Gaastra Breton collectie.

De Les Régates de Saint Barth collectie
Deze collectie Gaastra jassen kenmerkt zich door haar gelimiteerde exclusieve productie. Uiteraard zijn deze zomerjassen uit deze collectie ontworpen volgens de sportieve Gaastra look met de nieuwste modetrends en kleuren. Wat deze collectie uniek maakt van haar andere lijnen zijn de invloeden van de legendarische zeilevenement Les Régates de Saint Barth. Deze collectie is te herkennen aan de vele gebruik van patches rondom de borst en schouder streek.

British Virgin Islands collectie
Deze jonge mannen collectie is te herkennen aan haar jonge en frisse uitstraling en is te herkennen aan haar kleurcode. Er wordt veel gebruik gemakt van pastelkleuren. Binnen deze collectie worden meerdere lijnen vervoerd. De andere lijn genaamd Coastal Race wordt gebruik gemaak van knalfelle kleuren geïnspireerd door de Caribische Zee. In deze fashion line zijn zomerjassen, donsjassen, sneakers, blousjes en shorts te vinden.


Breton collectie
Deze collectie betreft dames zomerjassen en kleding. Korte zomerjassen, lange zomerjassen, jeans, pullovers, shorts, rokjes en nog veel meer. De kleur die dit jaar centraal staat is blauw. Maar niet zomaar een, maar een krachtige blauwe kleur van de woeste zee. Uiteraard vindt u op deze collectie de bekende Breton-streep terug. Dit geeft de Breton collectie van Gaastra de klassieke en en stijlvolle uitstraling.

Waar kan ik het beste Gaastra zomerjassen vergelijken en kopen?
Zoals u weet zijn er veel webshops online te vinden die dit merk aanbieden in hun webshop. www.gaastra-jassen.com vindt u het meest complete aanbod Gaastra jassen (zomerjassen voor zowel dames als heren). Op deze website wordt het aanbod van Adam Fashionstore, Bomont, Bosmenshop Jeansonline, Spartoo, Suitableshop en Voorwinden geetaleerd. Hierdoor kunt u gemakkelijk het aanbod met elkaar vergelijken en de goedkoopste prijs selecteren.

Ga direct naar de website en bekijk het aanbod Gaastra Jassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here