Mode trends in 2013

0
7
blog placeholder

Top designers, beroemdheden en de media bepalen wat de mode is en wat de mode gaat worden. Mode is altijd tijdelijk en veranderd daarom ieder jaar. Als je met de mode mee wilt doen is het daarom belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de mode trends.

Haarmode in 2013

De kapsels in 2013 zien er weer heel anders uit dan in 2012. Voor de vrouwen zijn de korte kapsels weer helemaal in. Deze trend is gestart door Miley Cyrus en andere beroemdheden. Ook geld het voor vrouwen kapsels dat verven in leuke kleuren weer helemaal trendy is. Vooral is rood een kleur die erg aantrekt dit jaar. Opmerkelijk aan de vrouwen kapsels is dat we ook de zogenaamde dip dye veel gaan zien in 2013. Dit is een gekleurde “dip”  het zijn fel gekleurde plukjes in het haar van roze tot aan groen. De mannen haarmode is vooral aan de zijkante erg kort en ziet er zeer verzorgd uit. Gel wordt in 2013 niet meer gebruikt, het is de haarmousse die het haar in model mag brengen. De kuif is weer helemaal terug van weg geweest dit jaar.

Mode kleuren in 2013

Als je nieuwe kleren wilt gaan kopen is het belangrijk om op de laatste mode 2013 kleuren te letten. De kleuren die dit jaar weer mogen zijn aardig verassend. Zo is het heel hip om dit jaar weer zwarte kleding te dragen, een zwarte blousse of een zwarte broek is weer helemaal in. De felle kleuren komen pas in de zomer weer terug waar we veel groene kleuren in terug vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here