Mi Moneda munten

0
8
blog placeholder

Opmars van Mi Moneda
Om mee te beginnen is het zo dat Mi Moneda rond 2010 een grote opmars is gaan maken in de sieraden branche. Het merk werd door veel juweliers met meerdere A-merken in het assortiment zoals Ti Sento en Buddha to Buddha, dat overigens ook rond deze periode aan populariteit begon te groeien. Nadat veel BN’ers zoals bijvoorbeeld Sylvie van der Vaart met het sieraad werden gespot was het een kwestie van tijd totdat de echte grote run op de kettingen, hangers en munten kon beginnen.
 
Munten en hangers
De munten en hangers van Mi Moneda zijn in 3 verschillende basis kleuren verkrijgbaar namelijk Goud, rose goud en zilver. Sinds een tijdje zijn er ook Mi Moneda Munten verkrijgbaar van Swarovski. Op deze munten die overigens ook gewoon in de 3 standaard maten verkrijgbaar zijn, zijn kleine diamantjes op aangebracht. Er leuk om bij bepaalde outfits te matchen. Bij veel dragers van het merk is te zien dat de combinatie van verschillende kleuren ontzettend leuk tot uiting komt bij bepaalde kleding combinaties. Zo is het echt gaat om een rose gouden hanger te combineren met een zilveren munt. De aanschaf van een extra set hangers en munten hoeft absoluut niet duur te zijn. Een hanger kost rond de €30 en munten zijn online al vanaf €12,50 verkrijgbaar.
 
Matching Accessoires
Natuurlijk is er weinig unieks aan sieraden die jekunt passen aan je kledingstijl. Dit kan in principe met elke soort van ketting, ring en horloge. Toch is gebleken dat een combinatie van een ketting een hanger en een munt uitermate geschikt is als accessoires. Het bedekt in principe de hele torso. Ook is het aspect aanpassen naar smaak een erg trendy ding. Zo is het mogelijk om relatief goedkoop andere kleuren en zels andere spreuken op de munt en dus je hele ketting te toveren. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here