Met de Seiko horloges kies je voor perfectie

0
18
blog placeholder

Innovatie van Seiko

Zo is het merk toonaangevend als het gaat om het maken van milieubewuste kwikvrije horloges. De conventionele batterij die wordt gebruikt in uurwerken is zeer schadelijk. Daarom zijn nieuwe horlogetechnieken ontwikkel die het mogelijk maken een horloge te laten lopen zonder het gebruik van schadelijke batterijen. Het gebruik van zonne-energie en kinetische energie in uurwerken is daarvan uiteindelijk het resultaat.
 
De termen ‘Kinetic’ en ‘Solar’ zijn bij veel mensen inmiddels wel bekend. Kinetic horloges van Seiko gebruiken bewegingsenergie voor het aandrijven van het uurwerk. Polsbewegingen worden in het horloge omgezet naar een elektrische stroom.
 
Hetzelfde principe geldt ook voor de Solar uurwerken. Bij Solar horloges wordt licht opgevangen in een zonnecel en omgezet in energie. Het overschot aan elektrische energie wordt bij Solar en Kinetic uurwerken opgevangen. Zo blijft het horloge altijd lopen, ook als je niet beweegt of het donker is.  
 
Welke Seiko uurwerken zijn er?


Zoals je hiervoor besproken heeft Seiko de geweldige Solar en Kinetic uurwerken. Deze twee categorieën zijn maar een klein gedeelte van de gehele collectie. Want Seiko ook echte sporthorloges in de Sportura collectie.
 
Sportura horloges hebben een sportieve look en onderscheiden zich door prachtige details. De uurwerken hebben allemaal een chronograaf (stopwatch) functie, alarm en hebben een roestvrij stalen kast met saffier glas.
 
Wil je een klassiek Seiko horloge, dan heeft Seiko de Premier collectie. De ontwerpen van al deze horloges zijn uitermate geschikt voor het dragen onder een pak. Met een modern klassieke look en het gebruik van alleen de beste materialen als edelstaal en saffier glas zijn dit horloges voor personen met een uitmuntende smaak!
 
Zijn de Sportura en Seiko Premier collectie een te grote aanslag op jouw budget. Dan heeft Seiko genoeg alternatieven. De Basiscollectie heeft prachtige uurwerken die misschien niet vol zitten met innovatie, maar wel voorzien zijn van nauwkeurige Quartz uurwerken en een stijlvol design.


Ben je toe aan een nieuw horloge? Dan adviseren wij eerst eens te kijken bij Seiko, het merk dat ‘Dedicated to Perfection’ als lijfspreuk heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here