Meer vrouwen scoren dankzij coole boxershort

0
21
blog placeholder

Onderzoek naar de relatie van boxershorts en seks

In Nederland zijn er recent enkele onderzoeken gevoerd die aantonen dat mannen die hippe onderbroeken dragen, gemiddeld vaker seks hebben dan mannen in meer gewone onderbroeken. Opvallend is dat vooral de hevig gekleurde boxershorts of boxershorts met hippe prints hier hoog bij scoren. Je kunt bij Boxershortsale.nl prachtige exemplaren aanschaffen. Ook hangt het af van de doelgroep, maar de groep die de meeste seks heeft, de groep twintigers, kijkt echt naar de boxershort. Jonge mannen die een trendy boxershort dragen, mogen deze veel vaker in het bijzijn van een partner uitdoen. De bredere heupbanden of de felle kleuren die boven de broeksriem uitkomen, worden vaak als sexy ervaren. One night stands zijn bij jongeren die zulke boxershorts dragen en zin hebben in seks eerder regel dan uitzondering.

Strakke boxershort is het meest geliefd

Mannen die een aanspannende boxershort dragen, hebben een streepje voor op hun concurrenten. Zeker als deze boxershorts voorzien zijn van een opvallend kleurtje of een sexy print hebben. Niet alleen is deze aanspannende boxershort vaak comfortabeler, vrouwen verkiezen deze boxershort ook! De strakke boxershort is volgens hen immers esthetischer dan de slip, die een wat verwijfde indruk geeft (en daardoor wel goed scoort bij homoseksuelen). Een losse boxershort oogt vaak slordig en geeft vaak ook een onzekere indruk. Mag je mannelijk niet gezien worden?

Strakke boxershorts, slechte score

Jongeren die vooral slipjes of losse boxershorts dragen zijn niet goed bezig als ze een goed seksimago willen krijgen. Slipjes worden vaak als traditioneel en oubollig gezien. Dit blijkt ook uit de verkoopcijfers. De groep die slipjes koopt zijn vooral veertig plussers. Nog minder verkopende soorten ondergoed bij mannen zijn de string of de tanga. Wellicht zijn deze ook te vrouwelijk en te ‘gay’ voor veel mannen. De boxershort blijft veruit het populairst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here