Kun je ook steunzolen dragen in MBT schoenen?

blog placeholder

Het is mogelijk om uw eigen steunzolen te dragen in de MBT schoenen, mits het zooltje van de MBT schoenen uitneembaar is. Maar dit is alleen bij de sandalen en slippers van MBT niet mogelijk.

Steunzolen hebben vaak correctieve elementen welke minder of geen effect hebben op een instabiele zool. Er wordt meestal geadviseerd om niet met steunzolen te beginnen tijdens de inloop periode, het wennen aan MBT. Vaak worden de steunzolen niet gemist en loopt men zonder steunzolen in MBT schoenen zonder klachten.

Het activeren van de spieren heeft vaak al een corrigerende werking en daardoor wordt de steunzool niet zo gemist. Er zijn altijd uitzonderingen. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een druk ontlastend voetbed of steunzool voor een pijnlijke plek onder de voet, MBT dragen met dit type steunzool is comfortabeler.

Het advies van de expert is dat u beter zonder steunzolen kunt beginnen. U kunt ze immers later altijd nog toevoegen als dit nodig blijkt te zijn.

Klinkenberg Schoenen is een gespecialiseerde schoenenwinkel in Geldrop, net onder Eindhoven. Klinkenberg Schoenen beschikt over een groot, divers assortiment. Of u nu op zoek bent naar extra smalle schoenen of juist naar extra brede schoenen, bij Klinkenberg Schoenen bent u aan het juiste adres.
Uw beide voeten zullen professioneel worden opgemeten, zodat u een advies krijgt waar u ook echt iets aan heeft. Samen met het personeel zult u op zoek gaan naar de beste oplossing, namelijk een optimaal passende schoen.

Vond u dit artikel interessant? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Klinkenberg Schoenen. U blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en interessante aanbiedingen. Als bedankje ontvangt u 20 gratis ( korte ) video’s met interessante en leerzame informatie.

Meld u snel aan via www.klinkenbergschoenen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here