Koopzondagen in Amersfoort vrij gegeven.

0
5
blog placeholder

Wekelijkse koopzondag Amersfoort

In Amersfoort heeft de gemeenteraad besloten op Dinsdag 9 juli dat iedere winkelier in Amersfoort vrij is om op zondag zijn deuren te openen. In het begin zullen echter niet alle winkels mee doen aan de weekelijkse koopzondag. Het zullen vooral de grote winkel ketens zijn die mee doen aan de weekelijkse koopzondag in Amersfoort. Maar veel winkeliers zullen blij zijn met de wekelijkse koopzondag omdat omzet terugloopt door internet shops en omringende gemeente al wel weekelijks koopzondag hebben zo als Utrecht of andere grote steden zo als Amsterdam en Rotterdam.
 

Tegenstanders van de wekelijkse koopzondag

Er waren natuurlijk ook tegenstanders van de wekelijkse koopzondag in Amersfoort vooral in kerkelijke kring. Maar net als iedereen vrij is om een gloofsovertuiging te kiezen is het ook voor iedereen vrij om te kiezen of ze een koopzondag bezoeken. Ook zij de winkeliers vrij om te kiezen wanneer ze hun winkel open doen of niet dus dit op een koopzondag niet verplicht. Dus lekker vrij voor iedereen.
 

Koopzondagen in de buurt.

Natuurlijk zijn er in Amersfoort ook omliggende steden die ook wekelijks koopzondagen hebben zo als Utrecht maar waarscheinlijk ook ook in Zeist.
 

Koopzondagen in de rest van Nederland

Natuurlijk zijn er in nederland nog veel meer steden die wekelijks koopzondag hebben. Zo als Amsterdam en Rotterdam daar zijn de winkels als jaren op Zondag open en sinds kort ook in Utrecht, Den Haag, Schevenigen, Zandvoort, Maastricht, Tilburg en Breda. Waarscheinlijk volgen er nog veel meer steden die wekelijks open gaan na het vrij geven van de koopzondagen door de 2 de kamer.

Wil je nou alle koopzondagen in Nederland weten kijk hier voor een overzicht van alle koopzondagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here