Kleding kopen bij de New Yorker

0
39
blog placeholder

De New Yorker online shop is een enorm populaire kledingwinkel in Nederland. Het maakt niet uit in welke stad je komt, er staat in de meeste gevallen een van de vestigingen. Deze kledingwinkel keten komt oorspronkelijk uit Duitsland en niet uit Amerika zoals vele mensen vermoeden. Vanuit Duitsland heeft het bedrijf zich weten uit te breiden door heel Europa. Maar waardoor is deze kledingzaak zo populair geworden?

De voordelen van de New Yorker 

Deze kledingzaak is zo populair door de vele voordelen die de winkel jou als klant te bieden heeft. Het eerste voordeel is de toplocatie van de vestigingen. De winkelvestigingen  van de New yorker zijn namelijk allemaal gevestigd in de hoofdstraten van grote steden. Hierdoor is het voor jou als klant zeer gemakkelijk te bereiken en word je uitgenodigd om een kijkje binnen te nemen.

Het tweede voordeel is de inrichting van de winkel. Alle inrichtingen zijn namelijk het zelfde, de ene kant van de winkel is ingericht voor herenmode de andere kant van de winkel is ingericht voor damesmode. De winkels zijn vaak erg lang en smal. Er zijn genoeg pashokjes om je kleren te passen en de kleding hangt netjes in rekken.Hierdoor is het allemaal erg overzichterlijk en super handig om te shoppen.

Het derde voordeel is het assortiment. Het assortiment kent namelijk enkel topmerken. zo kun je er terecht voor het bekende merk Fishbone wat wordt samen gesteld door topdesigners uit Duitsland. De designers worden vooral geinspireerd door de mode in New York. Dit is terug te zien in de kleding wat er altijd weer hip en trendy uit ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here