Kies voor stijlvol suède

0
9
blog placeholder

In de herfst kan het figuurlijk gezien ‘vriezen of dooien’, daarmee bedoel ik dat je ofwel een prachtige indian summer krijgt met schitterend najaarsweer en een stralende zon met een graadje of twintig ofwel de bittere kou snijdt je dwars door het lijf en de eerste nachtvorst meldt zich al! Het spreekt natuurlijk voor zich dat je je kleding aanpast aan het type weer dat je krijgt voorgeschoteld. Een weer app als weeronline is daar overigens een bijzonder handig middel bij, hoef ik niet per sé om 20 uur  het journaal uit te zitten om de weersvooruitzichten te vernemen.

Suède kleding is nou  typische kleding voor het najaar. Een suede jasje staat prachtig als de bladeren aan de bomen goudgeel en bruinrood kleuren en je ribfluwelen broek staat nog net even wat mooier met die blauwe suede riem. Kies de perfecte match met mooie in suede uitgevoerde schoenen en de vallende bladeren lachen naar je, gegarandeerd.

Als de ons welbekende Koning Winter  vervolgens op de deur klopt, de Hollandse sloten dichtvriezen en de eerste witte sneeuwvlokken langzaam naar beneden dwarrelen is deze leersoort daarnaast ook nog eens enorm praktisch want het is een uitstekende bescherming tegen de ijzige kou en temperaturen die onder het kwikpunt dalen. Gerekend vanaf de start van de herfst tot en met het eind van de winter hebben we het over een periode van bijna zes maanden waarin je met je kledingoutfit in suède bijzonder goed gekleed voor de dag komt.

Zodra de verse groene blaadjes in de lente weer uit hun knoppen schieten wordt het tijd voor dunner leer, wit katoen en zomerjurkjes met bloemetjes. Alle suede accessoires zoals handschoenen, riemen, schoenen, portemonnees en handtassen voor de dames bergen we weer een tijdje op tot de laatste zomerdagen ons later in het jaar weer verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here