Kantoorartikelen

blog placeholder

Of het bedrijf nou groot of klein is, kantoorartikelen worden er gebruikt. De producten nemen jaarlijks aanzienlijke percentages aan op de balans en zijn dus een behoorlijke kostenpost. Besparen hierop is eenvoudiger dan u denkt, hieronder een aantal tips hoe u dat het beste kunt doen.

Printerinkt is een  van de duurste artikelen op de kostenlijst zijn zonder enige twijfel de toners en cartridges. Inkt voor de printer is echt schrikbarend duur, met name de originele merken vragen absurde prijzen voor de printersupplies. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel veel alternatieve merken leverbaar. Dit zijn nagevulde cartridges en toners waarvan de kwaliteit nauwelijks onder doet van de originele merken. De prijzen zijn soms minder dan de helft van de originele producten. Het enige nadeel is dat er niet van alle huidige type toners alternatieve producten leverbaar zijn, gelukkig gaat dit tegenwoordig steeds beter en zal het in de toekomst ook alleen maar beter gaan.

Bijna alle standaard kantoorartikelen zijn ook leverbaar in alternatieve merken, de zogenaamde B-merken. De kwaliteit hoeft helemaal niet minder te zijn maar de prijzen liggen aanzienlijk lager dan van de bekende A-merken. Nietjes, paperclips, pennen, stiften, notitieblokken, schrijfblokken, etc… Het is er allemaal in alternatieve merken.

Maak afspraken met uw leverancier. Er zijn vele leveranciers van kantoorartikelen, via internet komen er steeds meer bij en de levertijden worden steeds korter. De concurrentie in deze branche is heftig maar daar kunt u als klant van profiteren. Doe met enige regelmaat een prijsonderzoek en kijk waar u uw producten het meest voordelig kunt bestellen. Praat daarnaast met uw leverancier over scherpere prijzen die u wilt. Wellicht kunt u uw kantoorartikelen ook goedkoper inkopen door grotere hoeveelheden in te kopen.
U merkt, besparen op kantoorartikelen kan heel eenvoudig! Het kost een beetje tijd maar de beloning zal aanzienlijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here