Hoe vind ik een mooie trui die niet kriebelt en jeukt?

0
735
blog placeholder

Als u een mooie trui zoekt dan zal hij bijna altijd van wol zijn. Dan is hij namelijk het mooist door de rijke en warme uitstraling die wol heeft. Je hebt verschillende wolsoorten waarvan schaapswol de meest bekende is. Maar om tot een nog mooier resultaat te komen of een ander effect aan de trui te geven, worden ook wel andere wolsoorten toegepast of toegevoegd. Mohair, Angora en Alpaca zijn hiervan de meest gebruikte. Het enige nadeel van deze wolsoorten is dat sommige mensen er niet tegen kunnen. Ook al dragen ze er een t-shirt met lange mouwen onder, het blijft kriebelen en jeuken.

Als je een trui zoekt die niet kriebelt en jeukt, dan komt je altijd uit op katoen of Acryl. Katoen kennen we allemaal van de katoenplant, maar Acryl is een kunstmatig gemaakte vezel die erg lijkt op de wolvezel. Daarom wordt de katoen en de acrylvezel heel dikwijls samengevoegd om een rijkere uitstraling aan het product te geven.

Acryl kun je het beste inverven zodat het artikel beter zijn kleur houdt, vooral bij donkere kleuren. In combinatie met katoen krijg je dan een mooie kriebelvrije trui. Vooral de combinatie 50% katoen en 50% acryl garandeert een trui die mooi is en mooi blijft.

Penachio is een modehuis met exclusieve en moderne dameskleding. De winkel beschikt over een breed vernieuwend kledingaanbod met wekelijks nieuwe items. Hierdoor beschikken zij over een groot assortiment met diverse merken en een inspirerende, eigentijdse collectie. Penachio is in 1989 ontstaan in Geertruidenberg. Toen nog onder een andere naam. Na 5 jaar, in 1994, werd een tweede filliaal in Oosterhout geopend. In 2000 is besloten om over te stappen op de naam Penachio (=pluim/veer in het Italiaans). Uiteindelijk is in 2007 het derde filliaal in Kaatsheuvel geopend. Dit is tot op heden het grootste Penachio-filliaal.

Vond u dit artikel interessant? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Penachio. U blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en interessante aanbiedingen. Als bedankje ontvangt u gratis ( korte ) video’s met interessante en leerzame informatie.

Meld u snel aan via www.penachio.nl/gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here