Hoe kies je de beste gsm webshop?

0
6
blog placeholder

Stappen om de juiste gsm shop te kiezen:

Er zijn verschillende factoren waarop u dient te letten wanneer u een nieuw gsm abonnement gaat aanschaffen.

  • Uiteraard de kosten
  • Welke belbundels zijn er
  • Hoe is de kwaliteit en dekking
  • Kunt u makkelijk overschakelen tussen providers

Variabele telefoon abonnement kosten

De kosten voor een abonnement zijn uiteraard van een groot belang. De abonnementen zijn vaak onduidelijk. U doet er verstandig aan een inschatting te maken van de hoogte van alle kosten. Een belangrijke tip is dat u de totale kosten per minuut probeert te bepalen en u kunt vervolgens op basis van u belgedrag bekijken wat de kosten per maand zullen worden.

Gsm pakketten & belbundels:

Als u de voorkeur geeft aan een totaalpakket let u dan ook op of de overgebleven belminuten meegenomen mogen worden in de daaropvolgende maanden. Daarnaast kunt u de verschillende kosten berekenen indien u kiest voor een abonnement met telefoon of een Sim Only abonnement.

Overschakelen van uw oude gsm nummer:

Het is verstandig om te evalueren of er kosten zijn indien u later alsnog van provider wilt wisselen. Kunt u überhaupt uw bestaande nummer wel meenemen? Veel aanbieders berekenen kosten voor het omschakelen. Let hier op! Deze kosten kunnen aanzienlijk zijn.

GSM Webshop Reviews en Ervaringen:

Op interenet kunt u makkelijk achterhalen of een gsm shop betrouwbaar is. Er zijn inmiddels vele reviewsites welke zich wel- of niet specialiseren in specifiek gsm webwinkels. Het is aan te raden een aantal van deze zogenaamde reviewsites te bezoeken om de klantervaringen van andere consumenten met een aanbieder te bekijken. Hoe is de service na aankoop? Hoe snel wordt er gemiddeld geleverd? Dit zijn belangrijke zaken bij de aanschaf van een gsm abonnement. Als we kijken op een betrouwbare site als Reviewspot.nl dan zien we dat in de categorie gsm de belangrijkste Nederlandse gsm shops zijn opgenomen. Grote gsm shops als Simyo hebben uiteraard veel reviews maar ook de opkomende gsm shops als bijvoorbeeld gsm topdeal worden vaak beoordeeld. Ons devies is: Lees de ervaringen van andere consumenten met telefoon winkels goed en ga niet enkel uit van de informatie op de site van de gsm aanbieder zelf. Reviewspot.nl is een uitstekende site om snel betrouwbare informatie te vinden maar zo zijn er meer. Kieskeurig.nl, Tweakers.nl en Telecomvergelijker.nl bieden ook allemaal de mogelijkheid om gsm shop reviews te bekijken.

Samenvatting + Tips:

  • Indien u veel naar dezelfde nummers belt, is het misschien interessant  voor u om over speciale tarieven te onderhandelen. Vaak kunt u met de providers afspraken maken voor het onderling goedkoper bellen.
  • Bekijk ook de kosten voor het bellen naar (en vanuit het buitenland). Hierin zitten grote verschillen tussen de providers en dit aspect is voor hun vaak een moneymaker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here