Hoe kan ik de lengtemaat van een riem bepalen?

0
70
blog placeholder

Draagt u graag een riem en wilt u weten welke lengtemaat dit moet zijn? Meet dan van het einde van de gesp tot aan het middelste gat.

Bij het bepalen van de lengtemaat van een riem is niet alleen het opmeten belangrijk. Ook de plaats waar u de riem draagt, in de taille, door de lusjes van uw broek of op de heupen is belangrijk.

Heeft u bijvoorbeeld een confectiemaat 36 en draagt u de riem in de taille, dan heeft u maat 80 nodig. Draagt u de riem in de lusjes van uw broek, dan heeft u maat 85 nodig. Als u de riem op uw heupen draagt, dan wordt dit een maat 90.

Zoals u hoort dient u dus echt rekening te houden met de plaats waar u de riem draagt. De zojuist genoemde maten zijn ongeveer de maten, maar er kunnen afwijkingen in zijn.

Nu volgt een overzicht van de verschillende maten:

Taileriem: S(79), M(85), L(91), XL(97)
Jeans: S(85), M(91), L(97), XL(103)
Heupriem: S(90), M(96), L(102), XL(108)

Penachio is een modehuis met exclusieve en moderne dameskleding. De winkel beschikt over een breed vernieuwend kledingaanbod met wekelijks nieuwe items. Hierdoor beschikken zij over een groot assortiment met diverse merken en een inspirerende, eigentijdse collectie. Penachio is in 1989 ontstaan in Geertruidenberg. Toen nog onder een andere naam. Na 5 jaar, in 1994, werd een tweede filliaal in Oosterhout geopend. In 2000 is besloten om over te stappen op de naam Penachio (=pluim/veer in het Italiaans). Uiteindelijk is in 2007 het derde filliaal in Kaatsheuvel geopend. Dit is tot op heden het grootste Penachio-filliaal.

Vond u dit artikel interessant? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Penachio. U blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en interessante aanbiedingen. Als bedankje ontvangt u gratis ( korte ) video’s met interessante en leerzame informatie.

Meld u snel aan via www.penachio.nl/gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here