Het lezen van e-booken wordt steeds populairder

0
6
blog placeholder
Er is nu een hele goede oplossing wanneer je van lezen houdt maar toch wat bomen wil besparen. Dit heet de e-reader. De e-reader wordt steeds populairder in Nederland. Het is een kleine computer waarop je allerlei boeken kunt zetten. Deze boeken worden weer e-books genoemd.
Op een dergelijke e-reader passen met gemak honderden zo niet duizenden boeken. Je hebt dus al je boeken altijd bij. Een ander voordeel van een e-reader is dat de e-reader erg compact is en je hem dus overal mee naar toe kan nemen. Via de online boekenwinkel kan je kiezen uit heel veel boeken en wordt de boeken top 10 dagelijks geupdate.
 
Wanneer je een boek digitaal leest kan het heel erg voordelig uitvallen. De prijs van een digitaal boek is een stuk lager dan wanneer hem een papieren versie koopt in de winkel. Er zijn zelfs duizenden boeken gratis verkrijgbaar. Er kunnen zelfs al e-books geleend worden in de bibliotheek.
Ook is het lezen van digitale boeken een stuk beter voor het milieu dan het lezen van normaal boek. Wanneer je onder het milieu geeft het goed om te kijken of digitaal lezen een oplossing voor je biedt. Wanneer een boek gemaakt wordt produceert een fabriek enorme hoeveelheden CO2.
 
Wanneer je een digitaal boek leest hoeven geen bomen gekapt te worden en verwerkt te worden tot papier. Zo spaar je het milieu en spaar je ook nog een hoop geld.
Je kan zelfs de krant elke dag digitaal lezen op je e-reader. Je kan de krant elke dag downloaden en lezen.
Wanneer je boeken van iemand leent of uitleent kan dit ook gemakkelijk digitaal. Je verzendt het e-book gewoon per e-mail of via een usb stick. Er zijn tegenwoordig zelfs e-readers waarop je diverse leuke films kunt kijken naast het lezen van boeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here