Herentassen steeds populairder

0
4
blog placeholder

Tegenwoordig is een herentas is een populaire accessoire voor de man, een praktisch en stijlvol fashion item. Waar vroeger alleen dames en scholieren nog gezien mochten worden met een tas, is het vandaag de dag heel normaal voor een man om een herentas te dragen. Mannelijke beroemdheden hebben deze trend enkele jaren geleden al ingezet, mensen als Kanye West, Brad Pitt, David Backham en Ryan Gosling werden steeds vaker gespot met een stijlvolle herentas. Dit heeft geresulteerd in een explosieve stijging in verkopen van herentassen.

Herentas

Een mobiele telefoon, grote sleutelbos, dikke portefeuille…je broekzakken staan al snel bol van alle spullen die je mee moet nemen. Niet erg comfortabel natuurlijk, en wat als je nog een paar extra spullen mee moet nemen? Dan is een plastic draagtas een optie, maar zeg nu zelf…dat ziet er niet echt stijlvol uit, scheurt gemakkelijk en snel uit en deze kun je niet handig over je schouder dragen. Een alternatief om al je spullen veilig op te bergen en eenvoudig mee te nemen is een fraaie leren herentas. Praktisch, modieus en stoer!

Herentassen

Er zijn verschillende soorten herentassen verkrijgbaar, heren messenger, heren laptoptas, heren aktetas, heren schoudertas of een heren rugtas. Een kleine chique schoudertas voor een portemonnee en sleutels of een ruime aktetas voor een laptop en andere spullen. Veel mannen hebben ook steeds meer oog voor kwaliteit, herentassen gemaakt van hoogwaardig leer zijn daarom erg populair. Ook de afwerking wordt steeds belangrijker, een combinatie van kwaliteit, design en gebruiksgemak.

Je ziet steeds vaker mannen met grotere herentassen, erg handig voor het meenemen van een extra trui, jas, laptop of tablet. Ook blijft de praktische rugzak voor heren erg populair onder de mannen, het is ook een erg mooi instapmodel om te wennen aan het bij zich dragen van een tas.

Marington.nl heeft een grote collectie herentassen, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen. Verschillende modellen, merken, kleuren en afmetingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here