Heren riemen als fashion onderdeel

0
10
blog placeholder

Riemen zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van een outfit en kunnen gezien worden als een echt fashion onderdeel.  Tegenwoordig bestaan er daarom ook vele soorten heren riemen in allerlei kleuren. Je vindt niet alleen meer een zwart, wit of bruine riemen maar ook trendy riemen in kleuren als blauw, geel, rood en andere kleuren die soms leuk kunnen aan sluiten op jou kleding.
Vrijwel alle merken die zich richten op kleding, bieden ook riemen aan. Denk aan onder andere;

  • Billabong
  • G-Star
  • Bugatti
  • Jack & Jones
  • Mexx
  • En vele anderen.

Een riem is een ideale ondersteuning en een belangrijk fashion onderdeel. Ook al zou het niet nodig zijn, een riem maakt je outfit af. Het ziet er namelijk mooier uit met een riem, dan zonder.

Welke riem past bij welke gelegenheid

Natuurlijk is het ook afhankelijk van welke gelegenheid jij de riem nodig hebt. Als je als student naar school gaat heb je natuurlijk de keuze voor een eigen riem, moet je netjes en zakelijk overkomen op het werk dan zal een hippe en trendy riem uiteraard niet volstaan. Hier kun je dus goed opletten. Een ander belangrijk deel is dat het goed moet aansluiten op de andere kledingstukken die je draagt. Bij een spijkerbroek past bijvoorbeeld erg goed een bruine, witte of zwarte riem terwijl bij een kleuren broek wellicht een leuke kleur riem past. Ook hier kun je dus goed mee experimenteren en kijken wat het leukste staat. Één ding staat vast, er zijn vele mogelijkheden met een heren riem.

Het is dus handig verschillende riemen in je kast te hebben, net als bij kledingstukken. Leuk om te weten is dat sommige ook een echte riemen collectie zoals mensen dit ook met schoenen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here