Geef je interieur kleur!

0
19
blog placeholder

De meeste Nederlanders zijn wat huiverig voor kleuren. Als je door een algemene straat loopt en je kijkt bij de mensen naar binnen valt het op dat bijna elke woonkamer dezelfde inrichting heeft. Ook met het interieur is het in Nederland doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Standaard (ikea) kastjes, foto’s van de kinderen, een lampje met leesarm en een drie zit bankje. Veel mensen weten het niet maar hun omgeving beinvloed hun humeur.

Geef eens wat kleur aan je huis! Je hoeft echt geen interieur stijlist te zijn om te bepalen wat er past en wat niet. Kies een frisse kleur en verf de muren, neem een leuk behang of koop een gekleurd stoeltje. Het hoeft niet zo gek maar een steun kleur maakt al een heleboel verschil. Je kan prima de muren en de bank in een basis kleur houden. Je kan dit op vrolijken met leuke kussentjes, een vloerkleed (wat ook extra lekker is aan je voeten in de winter!), koop een stoere wandklok of een leuk groot gekleurd schilderij. Geef jezelf een leuke bos bloemen en steek leuke grote gekleurde stomp kaarsen aan.

Het kan heel simpel zijn om weer wat sfeer en leven in een huiskamer te geven. Weg met depressies en slechte buien. Het is de bedoeling dat je lekker geniet van je woon omgeving en dat deze de juiste sfeer brengt. Hou je van een landelijke inrichting of ben je echt design? Retro of gewoon klassiek? Alles fleurt op met wat kleur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here