Eindig met een snapback cap

0
10
blog placeholder

Als jij wilt laten zien wie jij bent en je wil uiten is kleding de perfecte manier.

Je kunt met kleding laten zien waar je voor staat of waar je interesses liggen, ben je een hipster, rocker of houd je meer van de hiphop scene?

Schoenen maken je outfit completer

Naast kleding kan je met je schoenen nog extra benadrukken wie je bent, waar je voor staat en extra modepunten scoren. Je schoenen kunnen opvallend zijn en eruit springen bij je outfit, maar ze kunnen ook rustig zijn om je outfit meer naar voren te laten komen.

Snapback caps maken het helemaal af

Wat vaak onderschat wordt, is de kracht van de snapback! Snapbacks zijn ontstaan eind jaren 80 en begin jaren 90 en zijn nog steeds onvermindert populair.

Een snapback cap kan je outfit net wat extra power geven waardoor jij nog beter voor de dag komt. Omdat het gewaagd is om een cap te dragen, zeker als vrouw. Kan je er erg positief mee opvallen.

Niemand kan namelijk om je snapback heen, mensen kijken automatisch naar je gezicht en zien dus ook je snapback. En als ze dan de rest van je outfit zien en dat je snapback daarbij past, dan is het effect fantastisch.

Je hebt lef, je durft te laten zien wie je bent en dat is toch waar mode omdraait? Jezelf uitdrukken.

Omdat er talloze snapbacks zijn is het ook niet moeilijk. Match een outfit bij elkaar en zoek een snapback die bij die combinatie past. Je hebt caps met dierenprints, zoals een panter of zebra, je hebt felle snapbacks, donkere, met leuke of opvallende teksten. Kortom de vraag is niet of een snapback je outfit afmaakt, maar welke snapbacks!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here