De voordelen van online winkelen

0
21
blog placeholder

Tegenwoordig bestelt het grootste percentage mensen kleding online, waarom? Omdat het gewoon veel makkelijker is en je niet de hele stad hoeft door te lopen. Online bekijk je gemakkelijk een assortiment van honderden artikelen, terwijl je dat nooit in de winkel zo snel zou kunnen doen.
Uiteraard is een dagje de stad in soms wel leuker, maar het kost ook veel tijd en uiteindelijk ook meer geld in de meeste gevallen. Het grote voordeel is dat je tegenwoordig ook zelfs virtueel kunt passen waardoor je eigenlijk helemaal niet meer fysiek hoeft te winkelen. Je kunt gewoon een foto uploaden of jou exacte maten doorgeven waardoor je direct kan zien of het goed zit. En dat zal in de toekomst alleen nog maar verder worden uitgebreid.

Voordelen en nadelen online winkelenOok een groot voordeel van online bestellen is dat je vaak kunt inspringen op acties. In de winkels zie je wel diverse flyers en grote borden, maar dan moet je eerst aanwezig zijn daar. En online krijg je gewoon simpelweg een nieuwsbrief of zie je direct een actie aangekondigd op de homepage. En uiteraard heb je in de fysieke winkels geen kortingscodes, wat online wel het geval is. Maar hier tegen over heb je vaak bij de fysieke winkels weer een membercard waarmee je geld of korting kan opsparen voor je volgende aankopen. Beide heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar als we naar de toekomst kijken, dan zien wij meer mogelijkheden voor online dan de huidige fysieke winkels die het steeds lastiger gaan krijgen. Maar natuurlijk gaat niks boven af en toe een dagje de stad in met een vriend of vriendin om even gezellig wat te drinken en kleding en mode te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here