De noodzaak van jassen

0
9
blog placeholder

Het is dan ook noodzaak om voor ieder soort weer aparte jassen aan te schaffen. Juist als we denken dat we in de zomer voldoende hebben aan een luchtige jas om de zomerbries tegen te houden dan begint het hard te regenen. Leg je ’s morgens je regenjas klaar om aan te trekken dan zul je net zien dat je de gehele dag voor schut loopt omdat de zon de hele dag schijnt.

En zo gaat het in Nederland jammer genoeg niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst, winter en lente. Vier seizoenen lang is het onvoorspelbaar weer in Nederland. Weersvoorspellingen op tv kunnen het vaak al niet meer een dag van te voren bepalen wat voor weer het gaat worden.

Het is dus zaak om een grote collectie jassen in uw kast te hebben hangen

Of het nu om zomerjassen, winterjassen of regenjassen gaat. We hebben ze gedurende het hele jaar nodig.

Leuk om te weten natuurlijk, maar dat wisten we allemaal al. Het wordt echter steeds moeilijker om leuke jassen te vinden. Veel collecties gaan steeds meer op elkaar lijken; donsjassen en donsjassen met een (imitatie) bontkraag zijn zo’n beetje in iedere winkel te krijgen. Maar waar vind je tegenwoordig nog jassen die degelijk van kwaliteit zijn en die jaren lang mee kunnen gaan? Of lange mantels van goede kwaliteit maar toch betaalbaar?

In Hilversum is aan de Stationsstraat 28 tot 30 een klein warenhuis geopend wat door diverse ondernemers gerund wordt. Dat betekent dus ook dat er door verschillende mensen (met verschillende smaken) wordt ingekocht. U vind in het Gooische Hofje (want zo heet de zaak) dan ook een keur van verschillende soorten jassen. En het mooiste is nog dat ze ook grote maten damesmode in het assortiment hebben zitten. Dus voor ieder wat wils.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here