De houtenzonnebril is hot in 2013

0
7
blog placeholder

In de zomer wil je lekker zomerse kleding dragen zoals een fijne korte broek en een comfortabel t –shirt. Om je outfit helemaal compleet te maken draag je er natuurlijk een zonnebril bij. In de zomer van 2013 is dit een houten zonnebril. De houten zonnebril heeft een montuur  die volledig  gemaakt is van hout. Het montuur wordt met de hand gemaakt en af gewerkt wat goed terug te zien is in het eind resultaat.
 

De voordelen van houten zonnebrillen

 
Houten zonnebrillen brengen veel voordelen met zich mee. Als je de zonnebril draagt merk je nauwelijks dat er iets op je neus leunt, dit komt omdat ze zijn gemaakt van goed gedroogd hout. Gedroogd hout weegt maar weinig waardoor de zonnebril ook zeer licht is. Ondanks dat het gemaakt is van licht materiaal is het hout wel erg stevig, hier door kan de bril ook wel tegen een stootje. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je op je bril gaat zitten want hier kan geen enkele bril helaas tegen. De zonnebril van hout is ook nog erg goed te combineren met bijna alle kleuren waardoor  het gemakkelijk is om een passende outfit samen te stellen. Ook is de zonnebril voor zowel mannen als vrouwen erg hip. Naast dat het je look af maakt beschermt het jou ogen ook nog tegen de zon want daar dient een zonnebril uit eindelijk voor.
 

Waar kan je een houten zonnebril kopen?

 
Omdat de houten zonnebrillen vrij nieuw zijn zijn de verkoop punten ook nog minimaal. Toch zijn er al een aantal bekende webwinkels die de houten zonnebril verkopen. Denk hier bij aan de bekende webwinkel Wehkamp, Freshcotton en ook in de winkels van de Sting liggen zonnebrillen van hout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here