Buddha to Buddha; nu ook met trendy horloges

0
14
blog placeholder

Buddha to Buddha is ontstaan door Batul Loomans, die tijdens zijn reis naar Bali in aanraking kwam met handgemaakte sieraden. De zilveren armbanden en ringen koopt hij daar in en verkoopt ze al jaren met veel succes in Nederland. Nu zijn er dus ook horloges gelanceerd met dezelfde robuuste uitstraling die het merk al jaren kenmerkt.

Buddha to Buddha kwaliteit

Een horloge fabriceren is iets anders dan een armband. Maar dat heeft het bedrijf goed begrepen. De horloges zijn ontworpen door gerenommeerde horloge designers. Alleen materialen van hoge kwaliteit zijn verwerkt in de horloges. Zo zijn de uurwerken Swiss made met een hoogwaardig edelstalen kast en is het horlogeglas van krasvrij saffier.

Qua waterdichtheid heb je ook niet te klagen met deze Buddha to Buddha horloges. Ieder uurwerk is bestand tegen een waterdruk van 20 Atm (200 meter)! Douchen, zwemmen of zelf duiken is dus geen enkel probleem.

Soorten Buddha to Buddha horloges

De collectie bestaat uit 23 horloges, waarvan 10 damesmodellen en 13 herenhorloges. Er is een onderverdeling gemaakt tussen een sportieve en stijlvolle vrijetijds horloges. De sportieve serie heeft de naam Accelerator gekregen. Voor een stijlvol vrijetijdshorloge kun je terecht in de Aquatic Explorer collectie.

Een Buddha to Buddha horloge is voor de doorsnee Nederlander een flinke aankoop. Prijzen variëren van 479 tot 699 euro. Deze prijs is grotendeels te verklaren door het materiaalgebruik in de horloges. Als je zo’n horloge koopt zal het vele jaren meegaan en een sieraad worden dat bij jouw hoort.

In de winkels zijn de eerste Buddha to Buddha horloges ook zeer positief ontvangen. Wij zijn benieuwd of de Buddha to Buddha horloges ook echt een plaats in de markt weten te bemachtigen en net als de sieraden een begrip worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here