Biologische babykleding en kinderkleding bedrukken, leuk cadeau!

blog placeholder

Hoe vind en bedruk ik babykleding en kinderkleding?

Het is eenvoudig om een babytshirt, babymuts, rompertje, slabbetje, teddybeer of kindertrui online te bedrukken en snel thuis te laten bezorgen:

  1. Ga naar een online babywinkel als www.babymuts.com of gebruik de Tshirt designer op www.kindertshirt.com. Op deze gespecialiseerd webshops vind je vele baby en kinder kleding items die je kunt bedrukken naar eigen inzicht. En dat kan al vanaf 1 stuks! Veel van de kleding is van veilig biologisch katoen.
  2. Kies een baby of kinder kledingstuk in de gewenste kleur in de webshop om zelf verder te ontwerpen.
  3. Ontwerp vervolgens een naam of tekst. Er zijn vele lettertypen en je kunt de afmeting, hoek en kleur zelf kiezen.
  4. Ten tweede kun je een foto of collage uploaden en laten bedrukken op een babytshirt, kindertshirt, kindertrui, rompertje, slabbetje, babymuts, babydekentje.
  5. De 3e ontwerp optie is kiezen uit een paar duizend ontwerpen en top logo’s, die online klaar staan.
  6. Je kunt veilig online betalen met Ideal, PayPal, credit card of afschrijving. Je ontvangt je baby- of kinderkleding item binnen enkele dagen
  7. Als je haast hebt kun je met spoed expresse laten bezorgen, binnen 2-3 dagen.

En voor mama en papa?

Er zijn ook handige produkten voor mama. Kijk op genoemde webshops of op bijvoorbeeld Zwangerschapskledij.com. Je kunt een buikband of zwangersschapsTshirt bedrukken. En wat dacht je van een warme sjaal, deken of omslagdoek met een naampje of andere leuke opdruk?

De papa’s zijn vaak blij met een stoer Tshirt, hoodie, trui, sweater, bierpul of barbeque schort met een foto van hun kleintje. Veel creativiteit en succes gegarandeerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here