Bikini kopen? Enkele tips

0
5
blog placeholder

De gemiddelde maat is 16. Wat de meeste mannen oké vinden. Dus laat je hoofd niet op hol brengen door fashion magazines, tv of iets anders. Maar probeer je wel goed te kleden. Focus op de positieve dingen aan je lichaam en laat die paar negatieve dingen achterwege. Het zijn net die positieve kenmerken die je speciaal en sexy maken.

Kies een model dat je goed staat

Maak een goede keuze als je een topje en slip kiest. Het belangrijkste is dat je er goed in voelt. Koop liever een Europse slip als je je niet goed voelt in een Braziliaanse slip. Ga ook niet voor een Halter bikini als je een grote cup hebt en je van plan bent te sporten op het strand.

Verschil halter top en top met gekruiste bandjes


Halter top: een halter bikini heeft een bredere band rond de nek. Deze bikini bedekt meer.
Top met gekruiste bandjes: deze top duwt de borsten omhoog en benadrukt ze beter.

Verschil Europese en Braziliaanse bikini


Een Europese bikini zit lager op de heupen en bedekt vaak de rug. Deze bikini is het best bekend en wordt het meest gedragen. Een Braziliaanse bikini bedekt de rug voor de helft.

String of niet?


Een string maakt je heupen smaller. Als je een bikini neemt zonder string zullen je heupen breder lijken en zal je je figuur benadrukken.

Kies een kleur die past bij je huidskleurDo’s


Ben je nog niet gebruind? Kies een zachte kleur zoals licht blauw of licht roze.
Heb je een mooi gebruinde huid? Benadruk dit. Ga voor een felle kleur zoals roze of rood. Daardoor zal je nog bruiner lijken.

Heb je een zwarte huidskleur? Dan kan je alle kleuren dragen. Wil je dat je huid nog donkerder lijkt? Kies een heldere kleur zoals warm roze, rood of wit.

Don’ts


Een witte of gele bikini als je een heel witte huidskleur hebt. Ook een zwA white or yellow bikini if you’re still very white. This does not give contrastrte is in dat geval niet aan te raden omdat dan het contrast te groot is en je huidskleur nog witter zal lijken.

Kies de juiste maat

Het belangrijkste is dat een bikini past. Zorg ervoor dat je je maat kent vooraleer je een bikini koopt. Onthoud wel dat het niet de maat is die telt maar wel of de bikini past of niet. Of het een grote of kleine maat is, is niet relevant. Een te kleine of te grote bikini ziet er niet oké uit op het strand. Staar je niet blind op één maat. Een medium van het ene merk kan een large zijn bij een ander merk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here