Badkamer en keukenmeubels goedkoop kopen!

0
17
blog placeholder

Van Noort is in de omtrek van Voorne-Putten een gevestigde naam voor wat betreft het leveren van keukens, badkamers en bouwmaterialen. U kunt onze producten nu ook in onze webwinkel bestellen, klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.Wij bestaan al meer dan 50 jaar en hebben sinds 1985 een keukenshowroom met een oppervlakte van  ca 300 m2, met keukenopstellingen van Systemat, Hacker, Tristar en Punto. Op onze keukenafdeling met een oppervlakte van ca. 300 m², vindt U keukenopstellingen van de merken Systemat, Hacker, Punto en Tristar in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Daarnaast hebben we een groot assortiment inbouwapparatuur met vele bekende merken, zoals Atag, Etna, Pelgrim, AEG, Neff, Miele, Gaggenau, Falcon, Novy en vele anderen. Tevens kunnen we werkbladen in graniet en composiet tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.
Met enige regelmaat worden de keukens in onze showroom gewisseld, waardoor wij naast zeer aantrekkelijk geprijsde showroomkeukens ook altijd de laatste trends op keukengebied in onze showroom hebben staan.
 Deze showroom is in de loop der tijd uitgebreid met tegel- en badkamerpresentaties tot een oppervlakte van ca. 1000m². In dit gedeelte vindt u de mooiste badkameropstellingen met o.a. Sphinx, V&B, Laufen, Grohe, Hansgrohe, Sealskin, HSK en vele andere bekende merken. Op de badkamerafdeling met een oppervlakte van ca. 400m², vindt u badkameropstellingen in diverse stijlen. We werken met vele bekende merken. Komt u gerust eens langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies. Ook vindt u een uitgebreide collectie wand- en vloertegels met o.a. Venis, Colorker, Lea, Inca en vele andere merken. Voor een ieder die een nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer nodig heeft, is onze showroom zeker een bezoek waard.Ook zijn wij al jaren hét adres voor alle bouwmaterialen,verf en behang, tuinartikelen en CV-radiatoren. In onze bouwmaterialenwinkel hebben we een showroom van 200 m2 met o.a. vele soorten binnen- en buitendeuren, schuifdeurkasten, massieve houten vloeren en andere bouwmaterialen. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinartiekelen, verf, behang en tegels ect.Profiteer ook van onze vele aanbiedingen uit onze webwinkel. Tevens hebben we een eigen bezorgdienst. Is uw aankoop te groot om zelf te vervoeren, dan kunnen wij met eigen vrachtwagen en chauffeur zorgen dat uw aankoop veilig bij u thuis afgeleverd wordt.Kortom, alles wat U voor bouw en verbouw nodig heeft vindt u “scherp” geprijsd bij: Van Noort BV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here