Alle Nelly Kortingen op een rijtje

0
19
blog placeholder

De Zweedse webwinkel Nelly is een bekende en populaire webwinkel. Met name door de tv commercial die enige tijd geleden behoorlijk vaak op tv is geweest is de populiariteit in Nederland weer enorm toegenomen. Je kunt bij Nelly slagen voor ongelooflijk veel mode. Cocktailjurkjes zijn wel iets waar Nelly bekend om staat, zeker in combinatie met het grote aanbod uitgaansschoenen welke de webwinkel aanbiedt. Nelly is inmiddels actief in diverse landen in Europa en groeit nog steeds elke dag.

Naast heel veel damesmode, schoenen en accessoires heeft Nelly ook een groot aanbod aan beauty artikelen wat erg uniek is voor een fashion webwinkel. Mocht je graag online shoppen voor de kids dan kan dat ook bij Nelly en er is al kinderkleding verkrijgbaar voor de allerkleinsten!

Veel shoppers zijn op zoek naar een Nelly kortingscode, maar die is op het moment van schrijven niet beschikbaar. Daar komt bij dat Nelly niet zo heel erg vaak actuele kortingscodes uitgeeft. Raadzaam dus om alert te blijven als er een nieuwe Nelly kortingscode wordt gelanceerd. Wel is er altijd wel een andere actie te vinden van Nelly. Kijk hier voor alle beschikbare Nelly kortingen.

Als er wel een code beschikbaar is, hoe kun je een kortingscode van Nelly dan activeren?

Allereerst heb je bij Nelly een account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Zodra dit is geactiveerd kun je gaan bestellen. Rechtsboven in het beeldscherm staat  “Shoppingbag” en het aantal artikelen die in de winkelmand zitten.

Zodra je op kassa klikt kom je in het overzicht en dan kun je alle artikelen nogmaals bekijken die je hebt aangevinkt. Daaronder kun je een geldige Nelly Kortingscode invullen en daarna op ‘activeer code’ klikken. Dan wordt direct het kortingsbedrag verrekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here