Vliegtickets Antalya

blog placeholder

Een vliegticket Antalya brengt je direct naar de hoofdstad van de provincie met ongeveer een miljoen inwoners. Antalya is veruit de belangrijkste vakantiebestemming van Turkije. Het is dan ook één van de belangrijkste steden van Turkije. Antalya kent een zeer rijk verleden en is gelegen aan de voet van het indrukwekkende Taurusgebergte. Deze bergen klieven zich direct in de azuurblauwe zee. De prachtige kustlijn is daardoor erg grillig met geïsoleerde baaien en rotsachtige spitsen.

Een vliegticket Antalya is een ticket naar zon, zee en strand
De meeste accommodaties zijn gelegen in de wijk Lara. Deze wijk bevindt zich op slechts een kwartiertje reizen vanaf de luchthaven. Je vindt hier vrijwel alleen luxeresorts met All Inclusive Pakketten. Deze luxeresorts liggen direct aan het strand. Het weer is altijd schitterend, dus een vliegticket Antalya zal gegarandeerd zorgen voor een mooi bruin kleurtje!

Een vliegticket Antalya is een ticket naar cultuursnuiven
Een vliegticket Antalya brengt je tevens naar een stad met een ontzettend rijke cultuur. In de 2de eeuw van onze jaartelling is Antalya gesticht door de koning van Pergamon, Attalos de Tweede. Hij vernoemde deze stad naar zichzelf, Attaleia. In die tijd was Antalya al een felbegeerde stad, want het is telkens weer bewoond of bezet geweest door de Romeinen, de Byzantijnen en uiteindelijk de Osmanen. Voor het huidige Antalya betekent dat vooral dat de invloeden van al deze groepen terug te vinden zijn in de stad. Ze hebben allen hun stempel gedrukt op Antalya. Een belangrijk monument is de Hadrianuspoort. Deze Romeinse, marmeren triomfboog werd in het jaar 130 gebouwd om de Romeinse keizer Hadrianus te ontvangen en te eren.
Het film- en kunstfestival Altin Portakal vindt in het najaar plaats in Antalya. Kortom, een vliegticket Antalya is een ticket naar cultuursnuiven.

Een vliegticket Antalya is een ticket naar ontspanning en vermaak
In het oude stadscentrum, Kaleici, vind je nostalgische, smalle steegjes en oude, houten huizen die direct tegen de muren van de stad zijn aangebouwd. Kaleici is niet alleen een nostalgisch stadscentrum, maar je vind er ook moderne clubs, waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Ook echte aanraders zijn de twee beachparken in Lara en Konyaalti. Als je een vliegticket Antalya boekt, en daarmee bovendien een accommodatie met een All Inclusive Pakket, dan heb je nergens meer omkijken naar.

De goedkoopste aanbiedingen voor een vliegticket Antalya
Er zijn altijd scherpe aanbiedingen te vinden voor een vliegticket Antalya. Maar het is zeker de moeite waard om een scherp geprijsde last minute te boeken. Want daarmee betaal je natuurlijk nog minder voor je vliegticket Antalya. Het is tevens verstandig om op uw vliegticket Antalya ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Dan ben je er namelijk van verzekerd dat het geld dat je voor je vliegticket Antalya hebt betaald niet kwijt bent, als de vakantie onverhoopt niet door kan gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here