Vakantie in Salou

0
95
blog placeholder

Stranden Salou

De stranden in Salou staan bekend om hun goudgele zand en het goede onderhoud. Er zijn in totaal acht schone stranden. Daarnaast kent Salou nog enkele baaien welke niet allemaal even goed toegankelijk zijn. De grootste stranden zijn Platja Llevant, Platja Ponent, Platja Capellans en Platja Llarga. Platja Llevant is met zijn lengte van ongeveer 1200 meter het grootste strand van Salou. Platja Ponent is met een lengte van 1100 meter niet veel kleiner. Platja Capellans is met een lengte van 220 meter iets kleiner, maar is wel gekwalificeerd met het Blauwe Vlag certificaat. Platja Llarga wordt omgeven door natuur en pijnbomen. Het strand ligt aan de straat Replanells en is 600 meter lang. De diverse baaien zijn per boot goed toegankelijk en geven een uniek stukje Salou vrij. Ze zijn ideaal om je boot voor anker te leggen en in de buurt te duiken of snorkelen.

Uitgaan in Salou

Uitgaan in Salou staat garant voor feest. Voor Nederlanders zijn er kroegen zoals De Ski Hut en ’t Gat Van, waar Nederlandse muziek wordt gedraaid en ook regelmatig Nederlandse artiesten optreden. Naast deze meer op de Nederlandse jongeren gerichte uitgaansgelegenheden zijn er ook nog discotheken als de Pacha, Snoopy’s, Cross Disco en La Cage welke zich meer richten op verschillende nationaliteiten.

Jongerenreis naar Salou

Jongerenreizen naar Salou worden georganiseerd door X-Travel, Beachmasters en GOGO. Je hebt de mogelijkheid voor vervoer per bus of per vliegtuig. De reisleiding kan je helpen indien je problemen hebt. Er worden diverse activiteiten voor je georganiseerd zoals bezoekjes aan de kroegen en discotheken. Overdag is er ook een programma met uitstapjes naar Andorra, Barcelona, Jeepsafari, Port Aventura en waterpretpark Aquopolis. Daarnaast kun je bij de jongerenreisaanbieders een membercard kopen, waarmee je korting krijgt bij discotheken, restaurants en kroegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here