Vakantie Ibiza, nog immer popualir onder de sterren

0
15
blog placeholder

Ibiza is een uniek eiland dat onderdeel uitmaakt van de Balearen, dat op haar beurt weer tot Spanje behoort. Deze eilandgroep ligt op enkele honderden kilometer van de Spaanse kust. Ibiza staat tegenwoordig bekend om een spetterend uitgaansleven, met bekende clubs als Amnesia, Pacha en Privilige. Ibiza is daarmee een echt party-eiland, maar dan voor de upper-class. Waar de gewone man Salou, Lloret de Mar of Torremolinos opzoekt, zullen diegene die trend en mode bewust zijn, eerder kiezen voor een vakantie Mallorca of vakantie Ibiza. Op Ibiza kan het publiek zich tijdens haar vakantie vergapen aan de bekendste DJ’s van de wereld en andere sterren, zoals Paris Hilton en menig profvoetballer.

Yolante Cabau en Wesley Sneijder zijn op Ibiza getrouwd, maar ook voor andere BN-ers is Ibiza the place to be. In 2012 waren er wel heel erg veel sterren. Wat opvalt is dat de meeste bezoekers bekend zijn van de glitter and glamour. Voetballers, tv-sterren, DJ’s, rappers en zangers en zangeressen zijn goed vertegenwoordig op Ibiza. De meest opvallende Nederlandse namen zijn Gordon (bekend van muziek, zanger), Armin van Buren (bekend van muziek, DJ), Robin van Persie (voetballer), Frank en Ronald de Boer (ex-voetballer) en Kim Feenstra (model). Een vakantie Ibiza is dus zeker niet aan te raden als je geen Nederlanders wilt ontoeten…

Hoewel Ibiza onder Nederlanders enorm populair is voor een vakantie, is een vakantie Ibiza bij meer sterren in trek. De bekendste internationale sterren die er in 2012 zijn geweest:

  • Lionel Messi (voetballer)
  • Cristiano Ronaldo (voetballer)
  • Elton John (Bekend van muziek, zanger)
  • Kylie Minogue (Bekend van muziek, zangeres)
  • James Blunt (Bekend van muziek, zanger)
  • Benny Benassi (bekend van muziek, DJ)
  • David Guetta (bekend van muziek, DJ)
  • Paris Hilton (model, actrice en bekend erfgename)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here