Trendy wijk in Kaapstad: De Waterkant

0
22
blog placeholder

Wijken in Kaapstad

Kaapstad is de tweede stad van Zuid-Afrika en de hoofdstad van de Provincie West-Kaap. In de VOC periode was het een belangrijke tussenstop voor Nederlandse schepen op reis naar West-Indië. Veel wijken in Kaapstad hebben daarom nog een naam met een Nederlandse tint.

Sommige wijken in het stads centrum zijn zeer geschikte locaties voor een goed begin van de vakantie in Kaapstad. Het stadcentrum van de stad wordt city bowl genoemd. Wijken als Vredehoek, Bo-Kaap en Oranjezicht zijn leuke vakantie locaties met mooie luxe en simpele appartementen. Appartementen in De Waterkant zijn gunstig als je wil genieten van het nachtleven en uitgaansleven van een van de meest hippe wijken van Kaapstad. De Waterkant staat bekend om het bruisende nachtleven.

De ligging van appartementen in Kaapstad

Kaapstad heeft een zeer mooie ligging aan de kust. Wilt u genieten van een appartement aan de kust, dan is de wijk Somerset in Kaapstad een geschikte plek. Liever dicht bij het uitgaansleven en stadscentrum? Dan is de Wijk Cape Quarter of De Waterkant een voor de hand liggende locatie voor een appartement.
 

Een vakantie appartement in Kaapstad huren

Appartementen huren in De Waterkant voor een vakantie? Neem contact op met een verhuurder van een geschikt appartement of zoek een tussenpersoon. Vaak is rechtstreeks contact opnemen met een verhuurder efficiënter dan het boeken van een reis via een reisbureau. De verhuurder weet je veel meer te vertellen over de locatie van het appartement. Hierdoor krijg je een beter beeld van de mogelijkheden in de omgeving. Verder is Kaapstad echt de meest ideale plek om op vakantie te gaan met je nieuwe liefde. Kaapstad is een echte liefdesstad (net als parijs!).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here