Reisorganisaties in Nederland komen weer met leuke reizen

0
13
blog placeholder

Reisorganisaties in Nederland komen weer met leuke reizen

De reisorganisaties in Nederland zij er klaar voor!

De reisorganisaties zijn er al weer klaar voor. Mede door het verlangen naar warmte en zon wordt langzaam het zoek volume naar reizen op internet weer opgeschroefd. Veel mensen beginnen nu al eens te kijken naar reizen voor het aankomende jaar. Waar gaan we heen en wat besteden we zijn daarin de belangrijkste gedachten van de vakantieganger. Hier spelen de reisorganisaties vakantiehuis meivakantie & Bungalows Ameland dan ook op in.

Ook het reizen ondervind last van de crisis.

Het boekingsgedrag van de consument op het gebied van reizen is de laatste jaren hard aan het veranderen. Mede door de crisis en het optreden van de media hierin, maakt toch dat de meeste mensen langer wachten met het boeken van een reis. Waar eerder de gedachte was als een reis geboekt was, mooi dit is geregeld en hopen dat het half jaar snel om is. Boeken mensen nu vaak bij hun reisorganisatie een paar weken voordat ze weg gaan. De angst zit hem in de onzekerheid van de lange periode tussen het boeken en de reis. Veel mensen zijn bang om in die periode hun baan te verliezen en zo eigenlijk niet op reis kunnen.

Vroeg zoeken, laat boeken van een reis.

Toch is het zoeken van een vakantie niet veranderd. Er wordt nog steeds lang van te voren gezocht naar een vakantie aanbieder of reisorganisatie. Wel worden de verre reizen minder en worden er meer reizen in en kort om Europa geboekt. Bijvoorbeeld reizen naar Amerika worden minder. En vooral reizen naar Egypte en Marokko staan hoog in de verwachting voor 2013.

Als reisorganisatie kun je nu geen klanten laten lopen

Omdat het zoeken nu al langzaam op gang komt zijn alle reisorganisaties in Nederland er dan ook bij om te zorgen dat ze zeker geen klanten mislopen. Er is al minder te verdienen op de reizen door de vele vergelijkingssites, daarnaast kunnen ze zeker geen klanten laten lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here