Parkeren bij Eindhoven Airport

0
64
blog placeholder

Rondom Eindhoven Airport zijn namelijk een aantal bedrijven die parkeer plaatsen aanbieden. Bij veel mensen bestaat de gedachte dat parkeren Eindhoven Airport erg duur is, maar dit is niet waar. Wij leggen jou in dit artikel uit hoe je voordeliger parkeren kunt.

Verschillende prijzen bij parkeren Eindhoven Airport

U kunt al parkeren voor 4 euro per dag bij de parkeerplaats budget parking, het maakt niet uit of u voor een langere periode moet parkeren of slechts voor een dag. Hetzelfde dagtarief wordt er gerekend.
Het budget parkeerterrein ligt wat verder verwijderd van het vliegveld, maar nog wel redelijk dichtbij. Het ligt namelijk op 7 minuten loopafstand van de terminal. Het is ook mogelijk om dichterbij de terminal te parkeren, maar dat gaat u dan wel in uw portemonnee voelen. U kunt namelijk ook op 5 minuten afstand van de terminal parkeren of zelfs naast de terminal. Het duurste parkeertarief dat Eindhoven Airport hanteert is 35 euro per dag.

Zo parkeer je het voordeligst

Als u wilt parkeren op Eindhoven Airport voor het goedkoopste tarief, dan wordt er aangeraden om van tevoren eventuele medepassagiers met hun bagage af te zetten bij de ingang. U kunt dan gebruik maken van de kiss & ride strook. U heeft dan 10 minuten de tijd om uw bagage uit de auto te halen en verder te rijden om uw auto verderop op het parkeerterrein te parkeren. Zodra u de auto geparkeerd heeft wordt u weer terug gebracht door de shuttle service van het parkeer bedrijf.

Tot slot

Indien u interesse heeft in parkeren bij Eindhoven Airport kunt u tegenwoordig ook al online reserveren, zonder extra. Hierdoor bent u verzekerd van een parkeerplek voor het tarief dat u in gedachte had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here