Op vakantie naar Centerparcs

0
36
blog placeholder

De Centerparcs vakantieparken

De centerparcs vakantie parken liggen door heel Nederland en Duitsland verspreid. Vooral bij de Duitse grens zijn er een hoop parken van Centerparcs te vinden. De vakantieparken zien er over het algemeen het zelfde uit. Het is een groot terrein in een mooi rustig natuurgebied. Hierdoor is het vooral voor mensen uit de stad een fijne plek om tot rust te komen. Op de vakantie parken is ook veel te doen voor alle leeftijden. Er kunnen fietsen en skelter gehuurd worden waarmee er over het terrein gefietst kan worden of er kan verder het bos in gegaan worden.  Ook is wandelen een zeer geliefde activiteit in de uitgestrekte bossen rondom het park. Centerparcs staat ook erg bekend om haar mooie sub tropische zwembaden. Deze zijn zeer geschikt voor alle leeftijden. De kinderen kunnen zich vermaken met de leuke glijbanen of de wildwaterbanen. Voor de volwassenen zijn er bubbelbaden en een welness resort met mooie sauna’s en stoombaden.

Zo ga jij goedkoper op vakantie naar Centerparcs

Een vakantie naar centerparcs kan nog best prijzig zijn. Niet als jij verstandig gaat boeken. Je kunt namelijk gebruik maken van verschillende aanbiedingen. Als jij nu al weet dat je over een aantal maanden op vakantie wilt doe je er verstandig aan direct te boeken. Dan krijg jij meteen de zogenaamde vroeg boek korting.  Als je juist een late beslisser bent is er ook nog een korting voor jou. Dit zijn de last minutes van Centerparcs, de locaties zijn dan wel beperkt maar je betaald er een stuk minder voor. Tot slot kun je ook nog goedkoop boeken door de kortingscode Centerparcs. Met de actiecode centerparcs bespaar je gemakkelijk tientallen euro’s.

Wellness vakantiepark

Het is bij CenterParcs ook mogelijk een vakantiehuis op een wellness vakantiepark te huren, huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met jacuzzi op een hondvriendelijk vakantiepark, uw hond kan dan wel genieten van de jacuzzi, u des te meer. Ook in de herfstvakantie heeft CenterParcs diverse wellness aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here