Meer reistips van Hans Kortlevers

0
34
blog placeholder

Sommige mensen houden enorm van reizen. Ik, Hans Kortlevers, ben er daar een van. Ik deel mijn passie voor het reizen ook graag met anderen, vandaar dat ik graag deze tips deel. Eerder heb ik elders al een ander deel van de tips van hans kortlevers gepubliceerd.

Reistip 3 van Hans Kortlevers: Ga naar een Hostel

U zult wellicht bij het lezen van deze reistip gedacht hebben “echt niet hoor”. Hostels zijn toch alleen voor jongeren, heel goedkoop en heel vies. Deze repuatie klopt, helaas, niet meer. Met helaas doel ik op het goedkoop gedeelte, de andere zaken zijn natuurlijk niet jammer. Hostels zijn inderdaad voornamelijk voor jongeren, maar u zult er tegenwoordig mensen van alle leeftijden vinden. De hostels zelf herkennen deze trend en hebben hier de laatste jaren handig op ingespeeld. Zo bieden zij kamers voor vier personen aan, waar een familie gemakkelijk en goedkoop kan verblijven. Ook de privé kamers voor stellen zijn steeds meer in opkomst en haast elk hostel heeft wel een paar privé kamers. Veel van deze kamers hebben ook eigen voorzieningen, zo kan het dus voorkomen dat u hans kortlevers in een hostel tegenkomt.

Uiteraard dient een fatsoenijk hostel wel aan enkele eisen te voldoen. Zo dient de hygiëne goed op orde te zijn, moet het in de avond niet te luidruchtig zijn en moet het op een goede locatie liggen. Wanneer u een hostel hebt gevonden dat aan deze eisen voldoet dan kunt u hier vaak veel goedkoper slapen dan in een standaard hotel, zonder dat u daarvoor minder service krijgt

Voor meer tips kunt u altijd terecht op mijn blog, hanskortleverstravel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here