Meer dan 17.000 lastminute vakanties op één website

0
10
blog placeholder

Er zijn tal van lastminute aanbiedingen te vinden op internet, maar alle aanbiedingen op één site en vooral prijzen op specifieke reisdata ontbrak. Daar is nu verandering in gekomen. Op de website lastminutevakanties.nl wordt het reisaanbod van 33 reiswebsites getoond met meer dan 17.000 last minute vakanties. Doordat de website dit grote aantal reizen toont met prijzen van alle beschikbare reisdate is de database van deze lastminute vergelijker gevuld met meer dan 1.000.000 last minute prijzen. Het grote aantal prijzen in deze database zorgt ervoor dat mensen die op deze nieuwe site een reis zoeken precies de prijs te zien krijgen die ze bij elke aanbieder moeten betalen. Geen enorme verschillen meer tussen de vanaf prijs en werkelijke prijs! “Actuele en kloppende prijzen van elke last minute vakantie is waar we ons mee willen onderscheiden”, aldus Willem één van de initiatiefnemers.

Tip: Luxe last minute vakantie boeken?? Huur dan een last minute vakantiehuis met bubbelbad, sauna , hottub of jacuzzi. Een wellness vakantiehuis vergroot het gevoel van vakantie en een last minute aanbieding biedt je de mogelijkheid goedkoop te profiteren van zo een wellness last minute. Op de website vakantiehuis-met-jacuzzi com vind je last minutes met jacuzzi.

Ook de manier van zoeken moet het voor bezoekers van deze nieuwe last minute site makkelijker maken om de ideale vakantie te vinden. Naast het standaard zoeken waarbij een lijst met beschikbare last minutes wordt getoond die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria is het mogelijk om via de kaart te zoeken. Het zoeken via de kaart maakt het eenvoudig om alle vakanties en hotels in een bepaalde streek te zien. Een bijkomende voordeel is dat er in een oogopslag te zien valt wat er allemaal te doen is in de buurt van het hotel of vakantiehuis. Denk hierbij aan: cafe’s, discotheken, stranden, openbaar vervoer, casino’s ect.
Is de website nu klaar? “hij is nog lang niet af, we hebben nog een flinke lijst met aanvulling en verbeteringen”. Het onder andere de bedoeling om in de toekomt reviews toe te kunnen voegen, kleinere reisorganisaties moeten worden aangesloten en er worden binnenkort unieke aanbiedingen en acties op de site getoond.

Bent je opzoek naar een last minute vakantie en wil je de prijzen van last minute deals van verschillende touroperators vergelijken. Dan is het de moeite waard om even een kijkje te nemen op lastminutevakanties.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here