Maak een rondreis door de ‘Rijke Kust’

0
12
blog placeholder

Over Costa Rica

Costa Rica is voor veel reizigers nog een onbekende bestemming. Het is daarom misschien handig om eerst wat meer informatie over het land op te doen. Costa Rica betekend letterlijk vertaal ‘rijke kust’ en is gelegen in Midden-Amerika. De buurlanden zijn Panama en Nicaragua en daarnaast grenst het land ook aan zowel de Grote Oceaan als de Caraibische Zee. Het land heeft ongeveer 4.7 miljoen inwoners en is daarmee dunbevolkt.

Tijdens een vakantie Costa Rica zal je merken dat het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Er zijn nog niet heel veel voorzieningen voor toeristen maar de laatste jaren komen die er wel steeds meer. De bevolking is zeer gastvrij en de dorpen en steden niet zo commercieel als in bekende vakantielanden. Een vakantie Costa Rica is dan ook een goede manier om totaal nieuwe indrukken op te doen en je volledig onder te dompelen in de plaatselijke cultuur.

Rondreis Costa Rica

Om alle hoogtepunten van het prachtige land te zien is het aan te raden om een rondreis Costa Rica te maken. Dit kan je doen in een groep of individueel. Wanneer je met een organisatie en een groep reist weet je vaak precies waar je aan toe bent. Er is van tevoren een reisschema bepaald wat vaak redelijk strak gevolgd moet worden. Daarnaast reis je met een andere groep mensen die je vaak niet goed kent. Sommige mensen vinden dit een prima manier van reizen maar anderen willen meer vrijheid. Een individuele rondreis Costa Rica is ook redelijk makkelijk te organiseren. De eenvoudigste manier om je te verplaatsen in het land is met de auto. Een auto huren kost vaak niet veel geld en wegen zijn goed begaanbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here