Het Vliegveld in Lissabon

0
19
blog placeholder

De nationale luchtvaarmaatschappij in Portugal is TAP Portugal. Zij zijn dan ook het meest te vinden op het vliegveld. Ruim 9 miljoen pasagiers vliegen jaarlijks mee met TAP Portugal.

Airport de Portela word meestal aangeduidt als Vliegveld Lissabon. Lissabon heeft ‘slechts’ één vliegveld en veel buitenlandse toerristen vinden het dan ook moeilijk ook de volledige naam uit te spreken. Op het vliegveld zijn nog zo’n 37 andere vliegtuigmaatschappijen te vinden. Veel Nederlanders brengen een bezoekje aan Lissabon met vliegtuigmaatschappij EasyJet. EasyJet staat bekend om haar extreem lage prijzen.

In Portugal werd er gespeculeerd dat er een nieuwe luchthaven in Lissabon zou komen. Ongeveer 50 kilometer van de stad Lissabon. Hier is echter nog niets van terecht gekomen, gezien de economische crisis die er heerst in Portugal. Enkele jaren geleden is er voor gekozen om het vliegveld voor een groot deel te renovaren. Onder andere het openbaar vervoer heeft een zeer goede aansluiting gekregen bij het vliegveld. Zo kun je op een veel snellere manier als toerist van het vliegveld naar je hotel in het centrum.

Restaurant en Bars Lissabon:
Lissabon is een zeer gezellige stad. Kies je er voor om naar de eeuwenoude restaurantjes te gaan, betaal je wat minder. In Lissabon is er echter ook een mogelijkheid om voor zeer luxe te gaan. Een voorbeeld van een luxe discotheek is bijvoorbeeld Lux. Lux is een discotheek waar je na het ‘oor-uitgaan’ heen gaat. Een probleem is alleen dat veel mensen niet in een club als Lux terecht komen. De kans wordt vergroot wanneer jij je schaars kleedt of jezelf rijk voordoet.

Mocht je even weggaan naar Lissabon, dan wensen we je veel plezier. Zoekt u nog een verblijf in Lissabon? Er zijn veel websites waar u terecht kunt om een hotel te reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here