Goed voorbereid op vakantie naar Griekenland

blog placeholder

Als je goed voorbereid op vakantie naar Griekenland wat moet je dan doen? in dit artikel staan een paar handige tips om zonder problemen een heerlijke vakantie te kunnen hebben in Griekenland

Voordat je op vakantie naar Griekeland gaat

Zorg dat er voor als je op vakantie gaat dat jij bankzaken geregeld. Zodat je op vakantie daar geen zorgen overhoeft te maken. Maar niet alleen omdat je er dan geen zorgen van hebt maar je komt dan ook niet voor onverwachte verrassingen te staan achteraf. Want sommige internet cafes en (wifi)netwerken op vakantie zijn onveilig. Mocht je toch betalingen moeten doen op vakantie stel deze dan gewoon vooraf in.

Voordat je naar griekland gaat is het verstandig eerst je foto camara te legen of een backup te maken van je foto camara. Gaat je camara dan kapot op vakantie in griekeland dan ben je in ieder geval niet je foto\’s kwijt van je vorige vakantie!

social media

Het is natuurlijk super leuk dat je op een goedkopevakantie.com naar Griekeland land gaat maar hou dit prive. Of deel dit met je vrienden via  telefoon maar plaats vooral geen berichten op socail media. Als je namlijk berichten gaat plaatsen op bijvoorbeeld hyves, facebook of twitter weten niet alleen je vrienden het maar mogelijkere wijze ook mensen waarvan je niet wilt dat ze het weten. Ook hier geld anders achteraf voor ongewenste verassingen kan komen te staan. Wil je toch foto’s delen via social media terwijl je op vakantie ben let er dan goed op dat je dit alléén deelt met vrienden door de status op prive te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here