Cratos studentenchauffeurs

0
7
blog placeholder

Reguliere- en gecertificeerde studentenchauffeurs

Als u bij Cratos een studentenchauffeur wilt huren heeft u de keuze uit twee verschillende mogelijkheden, namelijk een reguliere en een gecertificeerde studentenchauffeur. Een gecertificeerde studentenchauffeur heeft naast een interne rijopleiding van Cratos een rijopleiding van ‘de Verkeersveiligheidsgroep Nederland’ gevolgd. Hierdoor beschikken de gecertificeerde studentenchauffeurs over meer ervaring en kennis dan de reguliere studenten chauffeurs. De meerprijs voor een gecertficeerde studentenchauffeur is €2,50 per uur.

Een studentenchauffeur is voor u als organisatie heel efficiënt. Het is relatief goedkoop en u kunt gewoon doorwerken terwijl u vervoert wordt. U wordt op de door u gewenste locatie afgezet zonder moeilijkheden zoals het zoeken van een parkeerplaats. De studentenchauffeur brengt u daarna weer terug. Het is mogelijk dat u wordt vervoerd in uw eigen auto. Omdat de Cratos studentenchauffeurs allemaal beschikken over een OV studentenkaart kunnen zij gewoon terug met het openbaar vervoer als u op uw gewenste bestemming bent, u betaalt alleen de tijd dat u wordt vervoerd.

De studentenchauffeurs van Cratos zijn opgeleid in de normen en waarden die een chauffeur dient te hebben. De studentenchauffeurs van Cratos worden hierdoor ook gewoon ingezet voor beursgenoteerde bedrijven en overheidsinstanties. De chauffeurs zullen zich altijd representatief gedragen.

Cratos

Cratos studentenchauffeurs worden ook vaak ingezet om te fungeren als BOB-chauffeur na een feest of evenement. Dit ontneemt u de zorg dat u niets kunt drinken en eventueel aangehouden kunt worden. Met een studentenchauffeur van Cratos heeft u de garantie veilig thuis te komen. De studentenchauffeurs zullen zich altijd representatief gedragen tegenover u of uw gasten. U kunt dus ook bijvoorbeeld uw gasten met een gerust hart laten vervoeren door studentenchauffeurs van Cratos.

Voor het reserveren van een studentenchauffeur kunt u contact opnemen met Cratos, per e-mail of telefoon. Voor meer informatie kijkt u op Cratos.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here