All-inclusive vakantie blijft populair

0
7
blog placeholder

De vakantie cijfers liegen er niet om. Maar liefst twee derde van alle mensen die afgelopen zomer naar Turkije zijn geweest, hebben een all-inclusive vakantie geboekt. Voor Spanje lag dit percentage iets lager, maar blijft toch steken op een goede 30%. Turkije is, zeker voor Europeanen, de nummer één all-inclusive bestemming. Van het totaal aantal Nederlanders dat afgelopen jaar een vliegvakantie hield ging maar liefst 34% voor een all-inclusive vakantie.
Ook dit jaar zijn de voorspellingen veelal in het all-inclusive kamp. In Turkije zal all-inclusive volgens experts weer hoge ogen gaan gooien. Aan de Turske Riviera zijn er immers voornamelijk all-inclusive resorts bijgekomen. Ook wordt er een stijging verwacht naar Griekenland ten opzichte van vorig jaar. Met een hopelijk wat stabiele economische positie is dit land ook weer wat aantrekkelijker voor de Europese toeristen. Dit zal hoogst waarschijnlijk te kosten gaan van traditionele vakantielanden zoals Frankrijk, Spanje en Duitsland.
Waarom gaan zo veel vakantiegangers all-inclusive? Dat is natuurlijk voor iedereen weer anders, maar een grote meerderheid beantwoord deze vraag met: “Gemak”. Een all-inclusive vakantie is gewoon ontzettend makkelijk. Je hoeft je nergens zorgen om te maken en u kunt louter genieten. Alles is geregeld, u hoeft geen onverwachte kosten te verwachten. Er zijn geen slimme verkopers die u van alles en nog wat proberen aan te smeren. Het is recht toe recht aan.
Ook de service in de resorts is de laatste jaren sterk toegenomen. Met de toenemende concurrentie moeten de hoteleigenaren wel mee met de nieuwe standaard voor service en luxe anders gaan de gasten naar de andere resorts. Het resultaat is extreem luxe resorts met uitmuntende service. Doe uzelf een plezier en laat uzelf en uw partner of gezin heerlijk in de watten leggen in één van de vele resorts aan de Mediterrane kust. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here