Zumba wordt steeds populairder

0
7
blog placeholder

Zumba komt oorspronkelijk uit Miami en is geinspireerd door verschillende dansstijlen. De zumba pasjes komen onder andere uit: De salsa, de merengue, de axe , de samba en de cumbia. Zumba is een spaans woord wat snel bewegen en plezier maken betekend. Veel vrouwen doen aan Zumba om in een goede conditie te blijven, een mooi lichaam te behouden en gewoon een leuk avondje hebben met vrouwen onder elkaar. Zumba kan echter wel op verschillende manieren en plekken gedaan worden, deze ga ik hier aan jou toelichten.

Zumba in de sportschool

Dit is de meest gebruikelijke manier van dansen. In bijna iedere sportschool worden wel groepslessen gegeven. Je bent hier dan in een grote zaal vol met andere mensen en harde muziek. Vooraan staat een dans instructeur die de instructies geeft en ook de dans voor doet. Veel mensen vinden dit erg gezellig en aangenaam om te doen.

Zumba met een dvd

Zumba kan thuis heel gemakkelijk gedaan worden met een zumba dvd. Een groot voordeel hier aan is dat jij kunt gaan dansen wanneer het jou het beste uit komt. Ook hoef je geen rekening te houden met mensen om jou heen. Een nadeel is het wel dat je steeds de zelfde muziek hoort tenzij je weer een nieuwe dvd wilt aanschaffen. Ook krijg je geen persoonlijke instructies dus zul je niet snel beter worden.

Zumba op de nintendo wii

Veel mensen die een nintendo wii hebben kopen de zumba wii. Een erg groot voordeel aan de zumba wii is dat jou pasjes nauwkeurig worden geregistreerd door de nintendo wii. Hierdoor weet jij of je de dans pasjes goed uitvoerd en kun je je zelf verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here