Sportnieuws bereikt meer mensen dan men denkt

0
48
blog placeholder

Waar sport is, daar zijn mensen. Want sport is een enorm belangrijk onderdeel van ons bestaan. Het leert ons nieuwe manieren van bewegen en is ook veelal voer voor discussie. Tranen, verdiet, geluk en passie. Vooral dat laatste is een enorm belangrijk onderdeel van sport. Passie. In alles wat we doen, dat zien we terug bij sport. En of dat nu om voetbal, basketbal, honkbal, volleybal, American football, skateboarding of surfing gaat. Passie is de drijfveer achter het succes van al deze sporten. En dat is ook waar U21, sportnieuws voor jonge wolven haar nieuws op baseert. De jonge gepassioneerde talenten binnen de sport.

Categorieën

Waarom wordt er geen aandacht besteed aan de traditionele, in Nederland populaire, sporten? Omdat het sportnieuws waar een relatief groot deel van Nederland in is geinteresseerd de sport zélf uitoefend. Om die reden wordt er alleen aandacht besteed aan voetbal, basketbal, volleybal, honkbal, surfing, skateboarding en American football. Zo zijn er plusminus 60.000 basketballers, 130.000 volleyballers, 30.000 honkballers en een kleine miljoen voetballers in Nederland. Er is wel degelijk een gepassioneerde doelgroep voor een dergelijke nieuwssite en het is zeker belangrijk dat dergelijk talent ook haar podium krijgt.

Ons inziens is het belangrijk dat sportnieuws niet alleen bestaat uit prestaties vanuit de top en dat regionaal talent niet alleen bij een RTV Noord of een RTV Drenthe wordt uitgezonden. Landelijk zijn er mensen geïnteresseerd in haar concurrenten en collega’s, maar ook in prestaties. Want uiteindelijk gaat het om vermaak, talent en geweldige plays.

Oud versus jong

Oud is een beetje een relatieve term binnen de topsport. Want oud bent u als u 38 bent en nog op topniveau speelt. Nu zijn er niet veel van die leeftijd binnen de top, en met alle respect voor deze veteranen. U21 houdt zich voornamelijk bezig met de jeugd, de toekomst van de topsport en de college sports. De sport waar de passie nog overheerst en de mogelijkheid om een miljoenencontract binnen te slepen belangrijker is dan het geld dat er al wordt verdiend. U weet nu waar U21 zich op richt, hopelijk zien we u terug op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here