Personal trainer apps

0
63
blog placeholder

Elite Gym Trainer Pro

Een voorbeeld van zo’n app is Elite Gym Trainer Pro. Deze app (tegen betaling te downloaden) is erg uitgebreid en helpt je bij het maken van een trainingsschema. Uiteraard wordt dit schema volledig aangepast op jouw situatie. Dit doe je onder andere door je gewicht in te voeren en aan te geven hoe vaak je per week naar de sportschool wilt. Elite Gym Trainer Pro stelt vervolgens een trainingsschema voor je op. Aan jou de taak dit schema op te volgen en de trainingen te voltooien. Op deze manier heb je dus letterlijk altijd een personal trainer op zak.

Overige personal trainer apps

Naast Elite Gym Trainer Pro zijn er nog veel meer apps die als jouw personal trainer kunnen dienen. In deze apps vind je (afhankelijk van welke je download) onder andere trainingsschema’s, oefeningen, calorieëntellers, foto’s en video’s. Ben je benieuwd naar deze apps, zoek dan eens naar joyFit, RunKeeper, iSpinning en GymBuddy. Alle vier deze applicaties voor je smartphone kunnen fungeren als handige personal trainer.

Personal trainer in een sportschool

Blijkt het ondanks de applicaties toch lastig om te sporten, dan zou je er altijd nog voor kunnen kiezen om met een personal trainer in de sportschool te gaan trainen. Tijdens de personal training komt de focus dan geheel te liggen op de doelstelling die je wilt behalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je spiermassa wilt kweken of dat je graag je conditie wilt verbeteren. Maar ook afslanken is een mogelijk doel. Met een personal trainer ga je op zoek naar de juiste manier en krijg je een trainingsschema op maat gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here