Hoe krijg je een sixpack?

0
10
blog placeholder

Met klaar worden voor de zomer word door de meeste mannen het volgende bedoelt: Een strakke buik met een mooie blokjes buik waarmee ze de aandacht winnen op het strand van het vrouwelijke schoon. Maar hoe krijg je een sixpack?  Dit hangt van drie dingen af, namelijk je vetpercentage, je genen en het doen van buikspieroefeningen.

Het juiste vetpercentage voor een sixpack

Iedereen heeft een sixpack, alleen is deze niet bij iedereen zichtbaar. Dit komt omdat veel mensen een laag vet op de buik hebben. Een sixpack is alleen te zien bij een laag vetpercentage, je vet percentage moet onder de 12% liggen. Heb jij een vetpercentage boven de 12% dan is het dus niet mogelijk om een zichtbare blokjes buik te krijgen. Het is dus erg belangrijk dat je zorgt dat je het juiste vet percentage hebt.

Heb ik de juiste genen? 

Niet iedereen kan een sixpack krijgen, je moet hier wel de genetische aanleg voor hebben. Als jij vier blokjes hebt kun je namelijk nooit zes blokjes krijgen. Dit is namelijk genetisch bepaalt, sommige mensen hebben acht blokjes andere weer zes. De meeste mensen hebben zes blokjes maar als jij er meer of minder hebt kun je hier helaas niks meer aan doen.

Wat zijn de beste buikspieroefeningen?

Er bestaat niet iets als de beste buikspieroefening. Om een mooie sixpack te krijgen zul je veel verschillende buikspieroefeningen moeten doen en deze ook correct uitvoeren. Het belangrijkste is dat je veel variatie in je trainingen houd. Daarom is het handig om een buikspieroefeningen schema samen te stellen zodat je bijhoud wat je precies doet. Als je dan een tijdje geen vooruitgang meer boekt kun je je schema aanpassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here