Autobanden vergelijken

0
30
blog placeholder

  • Autobanden prijzen vergelijken
    Het meest verstandige is om eerst de prijzen van autobanden van diverse verkooppunten te vergelijken zodat u weet waar u wat voor een band betaald. Er is niets vervelender dan dat je nieuwe banden gekocht heeft en er achter komt dat ze bij een winkel aan de andere kant van de stad de helft goedkoper zijn. Vergelijk de verkopers daarom met elkaar als je gaat autobanden kopen.

  • Goedkope autobanden kopen
    Je kan altijd voor de goedkoopst mogelijke autobanden te kiezen. Stel dat  je in plaats van Michelin banden bijvoorbeeld een B of C merk neemt, dan kan dat al snel tussen de 20 en 60 verschillen per band. Houd dan wel in het achterhoofd dat dergelijke banden minder kilometers meegaan. 

  • Tweedehands autobanden kopen
    Een andere optie om kosten te besparen is het kopen van tweedehands autobanden. Hoewel het per definitie geen slechte banden hoeven te zijn moet je er toch wel rekening mee houden dat het zou kunnen dat je de banden sneller moet vervangen dan met nieuwe banden.  De band is en blijft 2de hands en is dus al gebruikt. Let er ook op dat bij tweedehands autobanden prijzen enorm kunnen verschillen. Afhankelijk van het merk en type band kunnen ook hier grote verschillen ontstaan. Het is aan te raden om even te berekenen of het niet eerder loont om dan een nieuwe band aan te kopen.

Wanneer je hebt stil gestaan bij bovenstaande puntjes, dan ben je klaar om een set autobanden aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here